30.10.11

Kunsten 

Jeg elsker kunstmuseer. Så trods indledende skepsis fik jeg lokket mødregruppen med på Kunsten, der lige præcis havde spottet det barslende segment og lavet særlige arrangementer med rundvisning og fodaftryk. Det må da være to sjæle, én tanke. Helt klart en succes selvom jeg som den eneste tog en ekstra runde for at se hele udstillingen. Måske meget heldigt for mødregruppen at vi ikke har andre gode kunstmuseer i nærheden for så var de også blevet slæbt med på dem.

Agnes synes det var en fest, og havde øjne så store som møllehjul dybt fascineret af farverne og lyset. Jeg til et tiltrængt kulturelt indspark. Nå ja, og så en god tærte med kaffe til.

I øvrigt er det et arkitektonisk flot museum tegnet af Alvar Aalto (ham med de rillede glas)

5 kommentarer:

  1. Det må jeg se næste gang, jeg er i Aalborg. Håber jeg når et smut til AROS i løbet af ugen:) Tak for sidst!

    SvarSlet
  2. Nåååååh, DEN terning i porcelæn :) Den er smuk! Tak for en dejlig aften.

    Knus Katrine

    SvarSlet
  3. Altså mig må du også gerne lokke med på kunstmuseer:) Hvor er det i øvrigt bare et godt billede af dig, Maiken! Og tak for sidst forresten - dejligt vi fik sludret en masse:) Håber resten af familien er ved godt mod nu efter din hjemkomst:)

    SvarSlet
  4. Ihh Maiken, er vild med billedet af dig. Det er bare super fedt!

    Kan godt forstå Agnes synes det var en fest. Din begejstring har sikkert smittet af. :-)

    Og helt ærligt, hvem trænger ikke til en god tærte med kaffe til?

    KH Tine

    SvarSlet
  5. Anne - Deal, det gør vi. Gad også rigtig godt se olafur eliassons regnbue gang. Dejligt at feste med dig. God fornøjelse med nyhedsugen.:)

    Kathrine - Tak, og i lige måde! Det var vildt hyggeligt. Er på udkig efter nyt papir så jeg kan lave nogle tegninger til dig også.;)

    Malene - Det vil jeg så absolut gerne næste gang vi får lejlighed til det! Altid skønt med godt selskab.:) Det var lidt hårdt at skulle hjem for at pakke, men vi kom vel afsted trods alt. Men der skulle panodiler til, haha!

    Tak Tine. Det var super god stimuli for os begge. Og kagen var jo bare toppen! ;)

    SvarSlet