1.11.11

Doodler


Jeg doodler eller det vil i hvert fald sige at jeg for omkring tyve år siden (gisp!) læste i Girls bladet (som jeg elskede) at ubevidste kruseduller hed doodleri og fortalte en masse om en og personligheden. Gad vide om Freud har været bare en lille bitte smule inde over der? 

Okay, måske har det ikke været helt ubevidste krusseduller for inspirationen er direkte hentet fra Trine og Anne. Altså, jeg er også blevet helt hooked på at tegne mønstre for det er simpelthen som ren meditation. Mens jeg tegnede løs spurgte Karsten, Øh, hvad er det der? (tilføj skeptisk stemmeleje). Men jeg synes det er fint, så det kommer i glas og ramme. Basta.

Den ene i øvrigt allerede givet i en pimpet pakke...

15 kommentarer:

 1. Doodels og doodleri er skønt - rent "slå-hjernen-fra" meditation :)

  SvarSlet
 2. Det er rigtig fint kan du hilse manden og sige:-)

  SvarSlet
 3. Rigtig fine doodlings? du har lavet;) Jeg er også en doodler og der kommer indimellem nogle helt fantastiske mønstre frem især når jeg taler i telefon.
  Hvad for en slags papir har du tegnet på? Jeg skal have købt mig noget ordentlig tegnepapir og en rigtig god tusch.

  SvarSlet
 4. Jeg synes også det er rigtig fint, kan især godt lide billede til venstre :-)

  SvarSlet
 5. Jeg kan i hvert fald godt li' dine doodlerier:)

  SvarSlet
 6. Du er god til det. Jeg har også forsøgt at abe efter, men det gik ikke ligeså godt ;)

  SvarSlet
 7. Jeg er den heldige ejer af et af dine doodlerier og jeg er SÅ glad for det. Kæresten synes i øvrigt også, at det er super fint:)

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu også at det er lidt lækkert!

  SvarSlet
 9. ...og så skulle doodling i øvrigt øge indlæring og være godt for alt muligt andet: http://blog.ted.com/2011/09/23/doodlers-unite-sunni-brown-on-ted-com/

  SvarSlet
 10. Wauw! Den til venstre er super-flot! Godt doodlet ;)

  SvarSlet
 11. Vildt fine doodlerier!!
  Sådan nogle måtte gerne pryde væggen herhjemme;)

  SvarSlet
 12. Michelle, bortset fra at sove så er sådan nogle kreative sysler bare enormt afslappede. Ingrids perler er lidt det samme. Aner bare ikke hvad pokker vi skal bruge alle dem til?

  Christina, det vil jeg gøre.;)

  Mette, tak.:)

  Mille - Det er noget tykt tegnepapir på en blok med 50 ark. Det virker som om papiret har en lille smule struktur. Du kan nok købe det i hobbybutikker med tegnegrej eller velassorterede boghandlere. Er selv på udkig efter noget nyt, da min gamle blok er næsten opbrugt nu. Pennen var bare en almindelig sort pen som lå nærmest. God tegnelyst (med eller uden telefon).:)

  SvarSlet
 13. Camilla - Det er også min favorit.:)

  Anne - Mon ikke også der kommer en op på din væg? ;)

  Malene - Den til højre er mit andet forsøg, så det er bare at gribe pennen igen. Lærte det ved at se en DIY hos Trine Søhest.:)

  Malene, det er jeg glad for at høre. De gør sig også endnu bedre i ramme.:)

  Christina, tak.:-)

  Mikael - Tak for link. Det vil jeg lige tjekke ud.

  Mette - Tak. Den er allerede foræret væk, så jeg skal have lavet en tilsvarende til min væg.:-)

  Anne, tak. Kast dig ud i det hvis du får en ledig stund. Det er rigtig hyggeligt og ikke så svært.:)

  PS: Synes det er rigtig sjovt at ingen studser over det med Girls bladet og det fjollede ord som lagrede sig i min hukommelse.;)

  SvarSlet
 14. UPDATE:

  Mille, har nu været omkring både større supermarkeder og op til flere boghandlere for at finde noget tilsvarende papir uden held. Sats på fx indramningsbutikker med et stort tegneudvalg, eventuelt farvehandlere med udvalg ditto eller måske gode boghandlere. Troede ikke det var så besværligt at finde det rigtige materiale. :)

  SvarSlet