29.10.11

Key hangers


Min symaskine og jeg har været på overarbejde og jeg har sådan cirka ramt zombiestadiet fordi de sene aftentimer har været taget i brug. Faktisk har jeg lavet sådan cirkus 25 keyhangers i grafisk prints og liberty. Pænt pakket ned blev de sendt afsted med min søster som skal agere key hanger pusher for mig. Den gode sag de er produceret til er nemlig operation nyt kamera... 

Inspirationskilden til læderdetaljen er (med forlov naturligvis) fra Anne. I min udgave med en pil og guld detaljer. Pilen har huseret i mine tanker siden jeg så Marias header. Flere idéer med pile, grafiske prints og shiny guld detaljer er i mine tanker, so stay tuned...

10 kommentarer:

 1. Puha, det er vist det, man kalder serieproduktion! Lad os håbe, søster er en god pusher, så der kan blive råd til lækkert kamera til dig.

  SvarSlet
 2. De er bare fine - lækker detalje med pilen.. Kan godt se inspirationen fra Annes men alligevel er de jo helt deres egne i udtryk..;) Håber der bliver pushet godt så du kan få nyt gear..:)
  Ha' en dejlig weekend..
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Lækker detalje med pilen. Jeg glæder mig til at se, hvad du mere hitter på.

  SvarSlet
 4. De er blevet ret seje. Er ret vild med den blåprikkede med pink!

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte. Er også helt vild med blandingen af læder og stof. Min keyhanger, er hæklet og med læder detaljer :)
  God weekend.
  Kh.

  SvarSlet
 6. Fin detalje med pilen. Elsker kombinationer hvor læder indgår. Altså forstå mig nu ret, ikke? ;-)

  KH Tine

  SvarSlet
 7. De er skønne. Håber der er mange der bider på så du kan få nyt legetøj :)

  SvarSlet
 8. De er super fede - og vildt skøn detalje med pilen :)

  SvarSlet