5.10.11

New residents


New residents in da' house. Ingrids fine zoo dyr, som hun fik i fødselsdagsgave, er flyttet ind i sættekassen. De skal nyde pladsen nu, for efter advents- og julegaverne bliver der trængsel af alle de andre eksotiske dyr der allerede er indkøbt...

Til godnatlæsningen i går skulle vi finde dyrene i bøgerne, og Ingrid digtede lystigt om at "det er moren" til zebraen og "den er så glad for dig" om kænguruen, som også var faren til kænguruen i bogen. Ret sødt og sjovt, hvis I spørger mig.

4 kommentarer:

 1. Dyr (af plastik) er bare gode gaver, de går bare ligesom ikke af mode, og så er der så meget god snak i dem :)

  SvarSlet
 2. Sød sættekasse - med dyr i bliver der lidt luksus zoo over den :)
  Herhjemme har vi også en ganske stor samling dyr efterhånden og selvom ungerne nu er 6 år og 9 år, bliver de stadig brugt flittigt i div. lege. Måske de også skal have en sætte-kasse-zoo - jeg har stadig tilgode at få lavet min sættekasse...

  SvarSlet
 3. Hvor er sættekassen bare blevet fin - og et perfekt hjem til de fine dyr. Det er så hyggeligt når de små begynder at digte deres egne historie, det er så dejligt at høre dem bruge deres fantasi.

  SvarSlet
 4. Heidi - Jeg foretrækker altså også helt klart det klassiske legetøj, der bare holder i generationer. Som ægte bybarn kender Ingrid faktisk bedre zoo dyrene end bondegårdsdyr. :)

  Tine - Haha, ja du har da helt ret i at det er en luksus zoo. Jeg har også et lille sættekassehus der nok skal shines op, så de kommende dyr også kan få tag over hovedet. :)

  Camilla - Faktisk synes jeg at sættekassen er finere med dyrene i. Jeg elsker også alle de små røverhistorier og digterier. :)

  SvarSlet