22.8.11

Dragør


Weekenden blev brugt med at fejre min svigerfars runde fødselsdag. Heldigvis nåede vi også at slentre rundt i den gamle by og nede ved vandet med udsigt over Øresundsbroen. Der er så fint i Dragør.

Og et hurtigt smut omkring Nørrebro nåede vi også så min nevø kunne få indviet rygsækken...

6 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt.
  Det er jo også i Dragør, Dirch Passer ligger begravet.

  SvarSlet
 2. Dragør er fantastisk!
  Som barn var en af mine yndlingsbøger netop en bog om en lille piges tur rundt i Dragør. Ren 50'er idyl! Nu får jeg lyst til at finde den frem fra gemmerne.

  SvarSlet
 3. Sikke da nogle smukke billeder Maiken. Og hvor pudsigt at vi ligesom har krydset hinanden ;) Og I var også heldige med vejret. Skønt!!

  KH

  SvarSlet
 4. Dragør er virkelig et hyggeligt sted:) Og det er lidt sjovt med de "lure-spejle";)

  SvarSlet
 5. Kisser - Jeg har hørt mange Dragør (røver)historier efterhånden, men at Dirch Passer ligger begravet der vidste jeg faktisk ikke. :)

  Ida - Første gang jeg var der blev jeg virkelig overraskede det mig også at der var så smugt. Sjovt der er skrevet en børnebog om byen.

  Anne - Ja, vores weekendprogram har vist været temmelig enslydende blot med forskellig geografi. ;) Og tak, synes faktisk det var vanskeligt at indfange stemningen.

  Malene - Enig!

  Anne - Der var virkelig mange af de spejle. De dragør'gensere (eller hvad de nu kalder sig?) må altså være et nysgerrigt folkefærd! :)

  SvarSlet