12.8.11

Colours


Både Ingrid og jeg synes at akrylæskerne (eller ret beset er det vist plastic) simpelthen er så fine, så jeg må vist afsted efter flere i dag før hun har adopteret dem helt. Så er det altså heldigt at de kan fåes til spotpris!


12 kommentarer:

 1. Hvor fåes de henne?! Jeg har set dem på mange blogge rundt omkring, men kan ikke lige finde ud af hvor I alle sammen køber dem :)

  SvarSlet
 2. Tiger, men de har udsolgt inde i byen, så nu tager jeg ud i storcenter for at få nogle flere. Det er nemlig så fine. :)

  SvarSlet
 3. Ha ha, har Ingrid taget dem?! Hun har god smag:)

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå hende den lille har napset dem, for de er så fine!! :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har bevidst ikke vist mine til lillepigen endnu ;-) Hehe.. Min plan er også at få fat i lidt flere..

  SvarSlet
 6. Hehe...Jeg har også hamstret af flere omgange og jeg har dem endda for mig selv herhjemme:)

  SvarSlet
 7. Alt ser bare bedre ud i farvet plastik. Jeg vil have flere i lyserød ;)

  SvarSlet
 8. Hej:) har lige opdaget din blog - masser af hyggelige indlæg, så jeg følger med :) sig mig..den knapmaskine i taler om, er det en rigtig maskine eller blot sådan et lille plastic halløj?? :) nysgerrig. I så fald, hvor har du den fra? :) god weekend fra Kira

  SvarSlet
 9. Anne - Jeps! Den lille bandit. Nåede at redde de to små inden hun opdagede dem...

  Trine - Haha, nemlig!

  Louise - Jeg havde planlagt samme taktik, men hun opdagede dem inden. Faktisk blev jeg nødt til at købe en mere af bakkerne med de fire rum fordi Ingrid havde erklæret ejerskab af den anden.

  Malene - Ud over bakken fik jeg også tre af de store firkantede. Fortryder næsten at jeg ikke købte flere, så jeg kan godt forstå at du også har været afsted over flere omgange. :)

  Malene - Enig! Karsten sagde at nu skulle jeg ikke slæbe mere plastic hjem. Jeg nøjes bare med at mumle jaja, for who is counting? Han kan vel ikke se forskel om der kommer et par stykker mere hjem. Vil altså også gerne have flere i pink.

  Kira - Velkommen til! :) Jeg låner en skrædder knapmaskine af min veninde. Et tungt bæst i metal, men de fleste laver vist knapper med sådan en lille plastic dims. Det har jeg dog aldrig prøvet. De kan købes i stofforretninger som Stof&stil, Stof2000 og lignende.

  SvarSlet
 10. ihh hvor er de altså fine, jeg tror jeg skal et smut omkring den lokale tiger på mandag og se om jeg kan være heldig...

  http://missionidealvaegt.blogspot.com/

  SvarSlet
 11. Tak for svar Maiken :) jeg gider kke de små plastic maskiner, så jeg får dem selv lavet i en stof butik...lød bare lige som om at du havde noget rigtig smart, men sådan en du låner er jo ikke helt billig :-( fedt at du har mulighed for at låne din venindes :) Kh Kira

  SvarSlet
 12. Sund mor - Gør endelig det, for de er så fine. :)

  Kira - Det var så lidt. Jeg tror også det tager ret lang tid at lave dem med plastic dimserne? Synes også selv jeg er ret heldig at have en til låns. :)

  SvarSlet