28.8.11

Nedtælling


Vi er ved at ruste os til børnehavestart. Ingrid glæder sig til det, og i dag har vi lavet en nedtællingskalender så hun kan følge med i hvornår det er. For vi har i over en måned snakket om at hun snart skal starte i børnehave, og nu kan vi klippe et billede af hver morgen indtil vi når solen og dermed børnehave. Det bliver rigtig spændende, men jeg må indrømme også en lidt vemodigt at sige farvel til hendes søde dagplejer, som hun er så glad for...

Nå ja, og så kan masking tape jo bruges til så meget. Fnis!

13 kommentarer:

 1. Maskingtape er vist bare det bedste for både store og små;)

  SvarSlet
 2. God ide med sådan en kalender! Forhåbentlig går overgangen glat for den store pige.

  SvarSlet
 3. Herhjemme er både mor og datter også helt pjattede med masking tape. Faktisk er den 3-årige så pjattet med det, at hun gemmer rullerne...så godt at hun heller ikke selv kan finde dem igen;)
  Det er rigtig fin kalender og det betyder bare så meget for dem, når de kan "forstå" tid lidt bedre end den der kommentar om snart eller liiige om lidt...

  SvarSlet
 4. Uii, det er stort med børnehavestart - rigtig fin ide med sådan en kalender til at tælle ned. Jeg håber at både hun og I får en rigtig god start i børnehaven.
  Masking tape er også et ret stort hit hos en lille pige herhjemme ;)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det bare sødt! Børnehaven hitter også herhjemme, og de fleste weekender må vi igen og igen forklare hende, at børnehaven altså har lukket!!!

  SvarSlet
 6. Hvor fint.. rigtigt go ide.. det bliver så meget mere håndgribeligt for ungerne, måske jeg sku lave en for Frederikke som går og tæller ned til hun skal have taget 5 sting ud af armen på fredag.. men hun glæder sig ligesom ikke rigtigt så måske alligvel en anden gang.. :)

  SvarSlet
 7. Anne - Ja, Ingrid var i hvert fald ikke til at stoppe igen! :)

  Ida - Jeg tror det kommer til at gå rigtig fint og at glæden kommer til at overskygge savnet af det vante og vores dagplejer.

  Mille - Kan hun komme til det smutter Ingrid også afsted med mit mønstrede tape! Fik netop idéen til at lave det fordi tid bare er så abstrakt i den alder.

  Ann-Christine - Vi er også alle rigtig spændte, og nu kan vi jo få nogle gode snakke om hvornår det er hun starter. :) Ingrid lusker tit ind for at pille ved alle kreatingene (og smykker for den sags skyld), så vi har vist samme svagheder for krea, tingel-tangel og glitterstads...

  Anna - Haha, hvor er det sødt! Er i øvrigt blevet færdig med både bukser og EG kjolen, så det er undervejs. :)

  Rakel - Nemlig, det er også min tanke. Men måske det hitter mest når det er nedtælling til spændende ting? ;) Pøj pøj med Frederikke. Det lyder ikke rart.

  SvarSlet
 8. det var da den fineste nedtællingskalender og den allersødeste pige :)

  SvarSlet
 9. Sikke en god idé Maiken..:) Så bliver det bare lidt mere konkret for dem... Er moren parat?:)
  Og fedt med maskingtape.. Kunne måske bruge idéen herhjemme, hvis bare det med en termin kunne holde datoen..;)
  Og ps - skønt billede af den store pige!!
  Kh Anne

  SvarSlet
 10. Linda - Tak tak! :)

  Anne - Tja, mentalt næsten og i forhold til farvelgaven også næsten. :) Nedtællingskalender til termin er da også en rigtig god idé, også selvom bebsen ikke nødvendigvis kommer den dag.

  SvarSlet
 11. Det lyder godt - det er bare en stor dag..:)
  Må lige overveje med kalenderen;) OG så skal jeg da vist ha' købt noget maskingtape snart..
  Ha' en dejlig dag..
  KH Anne

  SvarSlet
 12. Det er bare den bedste ide...:-)

  SvarSlet
 13. Anne - På etsy så jeg en sælger der havde super stort udvalg, hvor man kunne få 8 forskellige ruller (man vælger selv) for omkring 20 kr. i gennemsnit incl porto. Det er en go' pris og kan købes lige fra sofaen. Skriv bare masking tape i søgefeltet. Hvis man skal lege lidt med det er tapen er det altså sjovest at have et lille udvalg. Glæder mig til at se om det bliver til noget. :)

  Vibeke - Tak. :)

  SvarSlet