24.8.11

Baby love


Advarsel! Dette indlæg vil ikke indeholde stødende materiale, men til gengæld en god gang mor-pral. Magter du det ikke, så skynd dig at lukke ned...

Kan man andet end at være bare lidt forelsket i sådan en lille lækkermås? Agnes kun lige blevet fire måneder i sidste uge og er allerede en rigtig rullemarie, som vupti hele tiden lige er drejet en omgang. Hun bakser løs for at få numsen op og roterer rundt om sig selv. Ret imponerende hendes alder taget i betragtning.

Agnes har lange stænger og er slank. Perfekte idealer for en teenager, men for en baby er det på grænsen til opfedning, så nu skal vi i gang med den faste føde. Ja, og så taler vi mindre højt om astmatisk bronkitis, trøske, eksem, puttebøvl og fornægtelse af suttens glæder... Hun er nemlig dejlig præcis som hun er!

15 kommentarer:

 1. Åh hvor er hun lækker Maiken!!
  Hende kan man da ikke stå for (uanset alle de sidstnævnte ting, som man jo "lærer at elske udover";)
  Spændende med den faste føde - håber det giver lidt ekstra fylde;)
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Ej hvor er hun en smuksak. Jeg er så skruk, så kan slet ikke få nok af sådan en lille lækkermås :)
  Forresten det med sutten kan læres. Trunten tog først sutten da hun var ca 6 mdr, så prøvede jeg lige en sidste gang, og siden har den sidet fast i munden, nu kan jeg ikke overbevise hende om at vi skal af med den igen.

  SvarSlet
 3. Anne - Tak tak, er helt enig! ;) Nu varer det heller ikke længe før du selv har en lille lækker baby i armene. Har du i øvrigt tænkt over mailen?

  Cecilie - Tak. :) Jeg var på barselsbesøg hos min kusine for to dage siden, og jeg blev helt skruk igen af at se en fem dage gammel baby (tsk tsk!). Troede løbet var kørt med sutten, men jeg vil da ikke give helt op så for jeg mangler den virkelig til putningen. :)

  SvarSlet
 4. Så nydelig hun er! Her har vi begynt med fast føde for min lille for ca en måned siden (hun blir snart seks måneder), og hun elsker det! Søtpotetmos og sviskemos er favorittene.

  SvarSlet
 5. Og det med egen baby er en vigtig detalje - for hvor bliver jeg skruk af sådanne skønne billeder;)
  Ja nu er det mig der sylter den mail - er bare en sløv padde for tiden - men skriver lige til dig senere i dag.. Har forresten fundet gul Phoebe derinde i dag - men det er næsten 3m og lige i overkanten af hvad jeg havde tænkt at investere, så måske jeg skal søge delere for at få lidt i hus;)
  Nyd dagen...
  KH Anne

  SvarSlet
 6. Ihh altså. Hun er simpelthen så kær, Maiken. Og dygtig! Men hun har jo også en skøn storesøster, som hun nok gerne vil følge med ;-)

  Jeg vil også råde dig til fortsat at prøve med sutten en gang i mellem, min pige tog den også først da hun var omkring 4 måneder.

  SvarSlet
 7. Hun er SÅ skøn! God fornøjelse med den faste føde - her hitter ALT. Det er simpelthen skønt med en baby, som bare synes, at mad er en fest!
  Og angående rulningen - kan hun ikke lære Luna Marie noget? Pigebarnet er 7 måneder og gider (hun kan godt!) ikke rulle fra mave til ryg.

  SvarSlet
 8. Årh hun er da bare SØD!! :)
  Kan godt forstå du er stolt af hende

  Kh

  SvarSlet
 9. Hun ser fuldstændig vidunderlig ud. Sikke et uimodståeligt smil.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 10. Hvor er hun skøn!
  Jeg har meldt mig som fast læser af din blog - måske har du lyst til at gøre det samme?
  http://boliglicious.blogspot.com/

  SvarSlet
 11. Ja, det er ikke til at få nok, vel???....øhh, kun engang imellem når trøske, eksem, spisevanskeligheder, puttebøvl, nakkebøvl, kiropraktorture og natteaktivitet bliver liiiige en tand for meget på én gang :-)

  SvarSlet
 12. Ruskefrøken - Tak :) Indtil videre har vi prøvet tynd kartoffelmos og majsgrød. Ikke så avanceret, men man skal jo gerne starte forsigtigt ud.

  Julia - Tak tak :)

  Louise - tak, tror du ikke hun er for lille til at abe efter? Må prøve med sutten lidt endnu. :)

  Anne - Det er altså også svært ikke at være det. ;)

  Kathrine - Tak :)

  Monika - Det er også så dejligt når vi kan lokke smilet frem. Ingrid har en enkelt gang fået hende til at grine rigtigt, og det lød simpelthen så sødt!

  SvarSlet
 13. BoligLicious - Velkommen til og tak! :)

  Majken - Ja, det er herligt ikke?! Men man glemmer heldigvis hurtigt. Havde da fx allerede glemt at vi også har været omkring kiropraktoren med Agnes. Går det godt med jeresa lille bebs ellers?

  SvarSlet