26.6.11

Vikingemarked


Gode venner havde fribilletter til vikingemarked ved Lindholm høje og inviterede os med. Formiddagen brugte vi derfor i strålende sol mens vi så drabelige kampscener, gammelt håndværk, hørte vikingemusik,så  heste opvisning og spiste fladbrød lavet over bål med lammekølle, krydderurter og honning.

Vikinge entusiast bliver jeg aldrig, for indimellem havde jeg nu altså svært ved at tage seriøst at voksne mennesker klæder sig ud og leger viking. Men deres glæde, entusiasme og iscenesættelse var tydelig at fornemme, så som besøgende var det faktisk ret hyggeligt!

2 kommentarer:

  1. Hi hi sådan har jeg det også med "nutidens vikinger", men det er nogle skønne billeder og lyder som en hyggelig dag :o)

    SvarSlet
  2. Pernille - Det var altså også morsomt! Tænk sig, det var endda en vikinge kampgruppe. Altså at mens nogle går til fodbold, så går grandvoksne mænd (og store drenge) til vikingeslåskamp. Dét er da sjovt på den ikke-morsomme måde! ;)

    Markedet var super hyggeligt, også selvom jeg ikke kunne tage vikingeslag alvorligt, og at diverse vikingehåndværk ikke fristede til shopperier. :)

    SvarSlet