5.6.11

Soppetur
Ingrid har aldrig evnet at nøjes med en soppetur. Næh, i sin begejstring går hun all in bokstavelig talt... Begejstringen er altså nem at blive smittet af i det lækre sommervejr, som endelig er kommet igen. Strand, sol, soppetur og madpakker er da også virkelig skønt!

Det var sidste år vi ved en tilfældighed opdagede denne naturskønne perle. Og nu hvor jeg kigger billederne igennem er det virkelig sjovt at se så stor vores soppepige er blevet på et enkelt år...

Agnes og jeg blev (som sædvanligt) ikke foreviget, for vi havde travlt med amning og være kamerafører. Den rollefordeling kan vi nok ikke ændre markant, men kameraet kan da stikkes i hænderne af visse andre. Agnes klarede i øvrigt sin strand debut med bravour med mad indenfor rækkevidde og putning i liften, der kunne skærme for den klare sol... 

Mon ikke alle andre har nydt sommervejret lige så meget som vi?

11 kommentarer:

 1. Årh, det ser skønt ud! Fantastisk med det sommervejr altså.
  Man kan blive ret overrasket over hvor hurtigt de små bliver store, når man kigger gamle billeder igennem. Min datter er også i en rivende udvikling i øjeblikket, det er så tydeligt at se på hende lige nu, at hun virkelig er ved at udvikle sig til en lille pige og ikke er en "stor lillepige" mere. (Hvis du forstår?) Lemmerne vokser næsten for øjnene af mig ;-)

  SvarSlet
 2. I øvrigt, kender jeg alt for godt det med at det kun er de andre der bliver taget billeder af..

  SvarSlet
 3. L - Sommeren er altså også længe ventet, så det er virkelig fedt at soppe og nyde det lækre vejr! Synes også bare jeg ser på Ingrid med nye øjne nu hvor Agnes er kommet til. Pludselig er hun bare blevet så stor at jeg slet ikke begriber det...

  Gad altså godt at der var bare liidt flere billeder af undertegnede, men til gengæld er fordelen som kamerafører at man bestemmer præcis hvad der bliver taget billeder af. ;)

  SvarSlet
 4. Uhh det ser bare hyggeligt ud Maiken :)
  Skønno

  SvarSlet
 5. Anne - Vandet er også krystalklart og helt lavt, så der er virkelig lækkert på den strand. Synes selv vandet var piv-koldt, så jeg var noget imponeret over at Ingrids sopning endte i en regulær badning!

  SvarSlet
 6. Åh ja, man skulle da have været ved vandet.

  SvarSlet
 7. Ej, hvor dejligt med en soppetur:) Vejret er jo også bare så dejligt for tiden, at man næsten (kun næsten) har lyst til en dukkert!

  SvarSlet
 8. Malene - det var altså også skønt. :)

  Anne - Tja, i dag er det knap så fedt, da Ingrid (trods hurtigt skifte til varmt tørt tøj) er blevet super snottet og sengetøjet er fedtet helt ind. Øv! Så kan de forældre lære det... Men sopperi og vandpjaskeri tager altså bare nemt overhånd for små børn når de har det herligt.

  SvarSlet
 9. Sikke nogle dejlige billeder Maiken:)
  Ser rigtig lækkert ud på den strand:)

  SvarSlet
 10. Skønne billeder Maiken!:)
  Ser ud som den hyggeligste soppetur..
  Vi nød også sopperiet (og Karo at bade) på Fanø i helligdagene - ren nydelse..
  Håber snotten snart forsvinder igen.
  Knus Anne

  SvarSlet
 11. Jamen for pokker Maiken, fødder i koldt vand kan give brystbetændelse.....
  Pas på dig.
  K ib

  SvarSlet