11.3.11

Lakrids


Elsker du ligesom jeg gode lakridser og har du endnu ikke stiftet bekendskab med Lakrids, så kan det virkelig anbefales! For halvandet år siden hørte jeg en helt ung fyr fortælle om sin nyopstartede forretning på Iværk&Vækst messen. Hans tanke var, at når nu trenden var fokus på gode råvarer og delikatesse produkter, så undrede det ham at der ikke fandtes delikatesse lakridser. Så det havde han sat sig for at gøre!

Derfor er det spændende at se hvordan hans lækre lakridser dukker op i deli's og butikker med lækre gave delikatesser. Og de smager fantastisk godt. Faktisk så godt, at det i skrivende stund går glimrende med at ignorere at gaverøret faktisk er Karstens - mums!

11 kommentarer:

 1. mmmm ja de er gode - især dem med chokolade.

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke lide lakrids, men Mads er allerede absolut afhængig af Johan Bülows lakridser. Og selv jeg må indrømme at de ser rigtig lækre ud.

  SvarSlet
 3. Altså hvis indholdet er lige så godt som indpakningen, så er jeg solgt:)

  SvarSlet
 4. Mums der findes vist ikke bedre lakrids, og det kommer fra en kender!

  SvarSlet
 5. De er fantastiske - prøv dem med chilli og tranebær. Stærke og gode - vi blev advaret af ekspedienten, da vi købte dem, fordi hun synes de var stærke. Men supergode!

  SvarSlet
 6. Mmm, jeg er vist ikke den eneste som har opdaget Lakrids lyksaligheder. Faktisk er jeg forundret over at kombien chokolade og lakrids smager SÅ godt. Dét ville jeg altså ikke selv have spottet...

  Anne - Absolut!

  Mette - Jeg har vist prøvet dem med chili og tranebær, men jeg er mere til det søde lakrids. :o)

  SvarSlet
 7. Det er ikke den eneste delikatesse i slik-verdenen. Prøv chili karamellerne fra karamel kompagniet hvis du falder over dem :)

  SvarSlet
 8. De er super lækre. Mit næste muffins projekt er sjovt nok lakrids og chokolade sammen - tænker det må smage skønt.
  Louise

  SvarSlet
 9. Michelle - Karameller lyder altså også tillokkende! :o)

  Louise - Giver du ikke en anmeldelse af om kombien holder også når det gælder muffins? :o)

  SvarSlet
 10. De er super gode:) Lavede også fornylig et indlæg på min blog om lakridserne - jeg er dybt afhængig:)

  SvarSlet