22.3.11

Krea camp #2


Mens jeg lige får redigeret billeder af de færdige puder og rettet min søsters skoleopgave igennem, så får I lige et par billeder mere fra sidste uges krea camp. Selvom min mor har erklæret, at hun aldrig mere skal lave den slags puder og at min søster per definition skulle elske de puder der blev produceret til hende, så var det altså drønhyggeligt at lege med farverne og se det tage form.

Knapmaskinen er min kreavenindes. Hvor fedt er det ikke lige at have sådan én?! Var de ikke så forbandede dyre så havde jeg helt klart også en der var min helt egen...


Nu hvor jeg har krea- og café latte orlov indtil lillesøster kommer bliver caféerne flittigt frekventeret. Efter jeg havde lavet puderne så jeg disse billeder på en café og tænker at det måske kunne være meget sjovt at lave noget tilsvarende? Farvemæssigt passer de i hvert fald meget godt, men måske lidt for naivistiske?

7 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se de færdige puder - det ligner noget jeg leder lidt efter :) Og hvor er det bare hyggeligt med familie-krea-camp :)

  SvarSlet
 2. Uhh det ser godt ud Maiken! Billederne er måske en anelse naivistiske efter min smag, men man kan da godt lade sig inspirere af farverne og striberne.

  SvarSlet
 3. dejlige billeder :)
  hvor har du købt din knappe maskine ???

  SvarSlet
 4. Line - Der kommer billeder på om lidt. :)

  Anne - Tak. Du ved jo hvor noget af inspirationen kommer fra. ;) Tror også billederne vil være sjovere at male, men at jeg alt for hurtigt vil blive trætte af de ansigter, så jeg tænker også mere farvespillet og striberne...

  Helle - Det er min venindes knappemaskine, og de er temmelig dyre, så jeg låner den bare indimellem og betaler for materialerne. Hun har dog kun til en enkelt knapstørrelse, da stemplerne skal købes enkeltvis og selve knapdelene i store poser... Så det er en stor investering, og for dyr til hobbyplan.

  SvarSlet
 5. Hej Maiken!! Hvor er det bare nogle flotte farver i har sat sammen. Jeg har lige syet forstykket til den første af mine harlekinpuder, puha, det er svært lige at overskue hvor mange rækker og hvor brede for at kunne få hele puden med :o) Er så spændt på at se de færdige og hvad de fine knapper skal bruges til!
  Dejligt du er på latte-barsel, så jeg kan nyde godt af alle dine gode indlæg :)
  KH Mette

  SvarSlet
 6. Jeg gad virkelig godt på krea-camp med dig. Lækre ting I skaber :)

  SvarSlet
 7. Mette - Din pude er blevet super fint! Godt jeg kunne være medvirkende faktor til at få dig til symaskinen. Og tak for blogkompliment. :)

  Malene - Nemt nok, vi kan sagtens samle et par stykker til en mindre kreacamp. Du bor jo ikke så langt væk. :)

  SvarSlet