30.3.11

Driverliv...?


Lige så stille er foråret begyndt at finde sin vej både inde og ude. Den nyindkøbte medusa kanin har Ingrid i øvrigt allerede adopteret. Da hun så den i æsken tog hun resolut sin skammel, hentede den ned fra kommoden og gik - trods morens protester - ind på sit værelse og satte æsken op på hylden. Så jeg er vist ikke den eneste her med hang til hygge og fint pynt?

Ingrid blev afleveret med gave og nybagte boller til sin dagplejer og vel hjemme igen har bilen fået den store rengøringsmæssige make-over, så lige nu nydes en velfortjent pause med boller, jordbær-mango smoothie og kaffe. Hold op, hvor føler jeg mig overskudsagtig lige nu! Så lige nøjagtig i dag er barselstiden vist ikke et driverliv... (host, og så taler vi ikke om morgendagens program som er jordemoder tid, shopping og café latte med dejlig barselsveninde!)

11 kommentarer:

 1. Åh, jeg kunne godt bruge lidt driverliv. Især hvis det ser ud som hjemme hos dig :)

  SvarSlet
 2. åh ja, nyd din drivertid :o) Det er den du skal tænke på, når du er tilbage på pinden -s- Det ser super hyggeligt ud :o)

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer med i nyd-det-nu-koret, og så kunne jeg lige nu altså godt bruge en smoothie...

  SvarSlet
 4. Det ser helt bestemt skønt ud! :-)

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke misundelig, jeg er ikke misundelig, jeg er ikke.... JO jeg er !!!!!
  :O)

  SvarSlet
 6. hvor lyder det bare super lækkert. Ja det er en skøn tid :D Jeg ser selv frem til et cafebesøg i morgen med en sød veninde, igår var jeg i mødregruppe og i dag slapper jeg bare (dog med en løbetur senere..hmmm)

  SvarSlet
 7. Yaw det ser godt ud, Maiken. Og så flittig du dog er, så har du bestemt fortjent at drive den af snart!!!

  Fint med æggene fra søstrene :)

  Kh

  SvarSlet
 8. Hvor lyder det dog bare helt fantastisk og helt igennem positivt - det oser virkelig af overskud og får bilvask til at lyde som en leg! Kan jo ikke andet end at komme i godt humør - tak :) Håber du må nyde en skøn dag i morgen!

  SvarSlet
 9. Driverlivet bliver altså også stornydt - særligt med udsigten til shopping og latte i morgen! ;)

  Anne - Æggene er nemlig så fine. Håber på at kunne få fat i lidt flere, for de er også goe som små hyggelige gaver. :)
  NB: Føler mig også myreflittig i dag og skal snart ribbe skabene for at finde en passende usund belønning!

  Maria - Lige nøjagtig bilvasken og udskiftning til sommerdæk var udliciteret til vaskehal & værksted, men alligevel formåede jeg derudover at bruge 1½ time på rengøring og støvsugning - phew, så det var trods alt hårdt i højgravid tilstand. Men super fedt at få afkrydset kedelige ting på to-do-listen så der er tid til det sjove! :)

  SvarSlet
 10. Hovsa... Fandt da lige en rest marcipan. Ganske godt når man har ondt af sig selv efter 12 timers undervisningsforberedelser (ikke slut endnu :( )

  SvarSlet
 11. Anne - Puha, med 12 timers uafbrudt forberedelse så kan jeg godt forstå at du også går på togt i skabene. Så langt er jeg ikke kommet endnu. Har faktisk summerbird marcipan i køleskabet, men jeg kan ikke li' marcipan så jeg skal vist rundt i skabene? ;) Fortsat go' arbejdslyst!

  SvarSlet