15.3.11

Krea camp


 Min mor og jeg holder krea camp i disse dage. Og det bliver godt, rigtig godt... Så til at starte med får I lige et sneak peek.

Helt færdige med alle tingene på vores kreative to-do-liste bliver vi vist ikke for denne omgang inden hun drager hjemad senere i dag...

13 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud! Er vild med farverne i et der pusles sammen på gulvet. Glæder mig til at se hvad det bliver.

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at blive rigtigt lækkert:) Skønne farver! er det puder?

  SvarSlet
 3. Det ser spændende ud - glæder mig til fortsættelsen.
  Rigtig god arbejslyst.

  SvarSlet
 4. Det ser bare godt ud!!! :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog bare hyggeligt!! SKØNT med en kreativ familie!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 6. Wow for nogle flotte farver I arbejder med.
  Er der mon et godt fif, når man sådan skal tegne mange harlekin-tern over på stof? Jeg synes altid, stoffet rykker sig, når jeg skal tegne op.

  SvarSlet
 7. Wauw...det ser meget lovende ud! Har samme problem som Malene, så hvis du har er godt fif, håber jeg du vil dele:)

  SvarSlet
 8. Hvor hyggeligt med en krea camp eller kreakamp :) Jeg har også købt ind til trekants puder eller med harlekintern, men har ikke lige helt regnet ud hvordan jeg syer dem sammen, men måske det bare handler om at komme i gang og få det prøvet af. Glæder mig til at se flere billeder :)

  SvarSlet
 9. Ih det ser hyggeligt ud!! Jeg vil gerne spørge dig om det er nyt det blå stof med gul, rød og lyserøde blomster? Jeg har netop købt det samme i stof og stil med grøn bund. Men er ikke faldet over det i blåt. Kan du hjælpe??
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 10. Åh ja, det ser godt ud med de tern. Meget lovende. Skønt med sådan en krea-kamp hvor man bare kan få lov at gi los.

  SvarSlet
 11. Hvor ser det spændende ud. Har også vildt meget lyst til at være lidt kres, det bliver når vi er hjemme igen. Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 12. Julia - Det er nu til forskellige projekter, men måske det ville være en go' idé at mixe det mere sammen? :o)

  Anne - Nemlig! Nu hat jeg jo også overvejet det i et stykke tid, men du kunne godt have advaret om hvor stort et arbejde det er med at klippe og sy rhomberne sammen!

  Camilla og Anne - Tak. :o)

  Mia - Det er nemlig super hyggeligt!

  SvarSlet
 13. Malene og Malene - Jeg er også ret glad for de farve kombi. Vi havde lavet en skabelon i hård plast incl. en centimeter sømrum og så rhomberne er tegnet op enkeltvis. Det gør at stykkerne bliver præcis lige store og ikke forrykkede.

  Mette - Haha, kreakamp. Ja, det er et meget godt billede af processen. ;o) Min mor har syet rigtig meget med rhomber, så jeg fik en masse fif der (og af Anne Apfelstrudel). Den korte version er, at først syes der rækker, stryges syningen fra hinanden på bagsiden. Når rækkerne syes sammen sættes der en nål inde cirka én centimeter inde igennem begge syninger. Når du så syer sammen er du næsten garanteret at der bliver fine kryds ved syningerne. Derefter er alt strøget igen. Vi havde udklippet en skabelon for den størrelse vi skulle bruge, som jeg havde klistret på bordet, så vi hele tiden kunne forholde os til størrelsen når vi lagde mønstret op og syede sammen. God arbejslyst! :o)

  Mette - Jeg købte det blåblomstrede i går i Stof&Stil. Faktisk så jeg først det grønne bagefter. Desværre, for den farvekombi kan jeg endnu bedre li' - og nu fik jeg købt stort ind af det andet...

  Line og Vibeke - Tak. :o)

  SvarSlet