20.3.11

Skovtur

Forårsfornemmelser og solskin er bare helt perfekte til at lade lidt flade batterier op. Vejret var altså også helt fantastisk i går med blå blå himmel og frisk luft. Så en tur i skoven, der stadig er i efterårsdragt, og intermistisk skovturshygge med juice, rosiner og kiks hitter altså! Vi trængte vist alle tre til det...

Med et par dages udskydelse skal jeg have monteret puderne fra krea camp. De er blevet virkelig gode. Eneste problem er bare, at nu passer billederne slet ikke. Måske ikke så dårligt endda når nu jeg ikke er særlig begejstret for dem, og nu har fået serveret en undskyldning for at skifte dem ud...?

12 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud med sådan en skovtur:)
  Og det er da lidt sjovt, at du skal til at udskifte billederne nu - det er jo en hel kædereaktion man kan sætte i gang, når man ændrer noget;)

  SvarSlet
 2. Anne - Præcis lige så skønt som en strandtur. :)
  Billederne har jeg aldrig været fan af, så det er fint nok. Det er tryk på lærred af Carl-Henning Petersen. Ægte cobra malerier er fint nok på museer, men et reprint er bare for dystert til min stue. ;)

  SvarSlet
 3. Synes bordet "ligner" det vi fik fødselsdags-kaffe/the-kage ved i oktober :o) Vi nød Fosdalen og Slettestrand.
  K Mor

  SvarSlet
 4. Ihh altså det ser bare lækkert ud!!! Det billede hvor Ingrid går på en mosdækket bund er da helt fantastisk med det røde som konstrast til mosset!!

  Glæder mig til at se puderne!!

  God søndag :)

  SvarSlet
 5. dejlige billeder især billede nr. 4 der ligner din datter noget fra et eventyr "rødhætte" i skoven :)

  SvarSlet
 6. Mmm, jeg kan dufte skoven helt hjem til mig :)

  SvarSlet
 7. Skønne billeder - og tak for at bringe foråret ind i min stue:)

  SvarSlet
 8. Dejlige dejlige forårsbilleder.. Tak for dem... ;)

  SvarSlet
 9. Uhm, og sådanne oplevelser kan vi nu få masser af i forår og sommer. Så dejligt.

  Glædelig søndag.
  Kirsten.

  P.S.: Se evt. påskegaven på min blog.

  SvarSlet
 10. Skønne billeder - er også helt vild med det med moset!! Hvor fedt du er færdig med puderne og fantastisk at det har affødt endnu et projekt ;o)

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder. Når jeg ser billede nr. 4, kan jeg slet ikke lade være med at tænke på historien om Rødhætte. Bare I ikke mødte ulven derude...

  SvarSlet
 12. Jamen, i har da helt ret. Det er da et lille rødhætte billede. Tænk, jeg er blevet endnu mere begejstret over det billede efter jeres kommentarer. :)

  SvarSlet