25.8.10

Depeche


Sidder træt og med god god samvittighed. Jeg har nemlig rakt stafetten videre i dag. Indrømmet, min løbetræning har været på et absolut minimum (korrigeret: ikke eksisterende). Måske af den grund var jeg overbevist om at det måtte være en skrivefejl da jeg nåede 2 km mærket, da der mindst burde stå 4?! Tanker om at min tilmelding måtte være et udslag af det glade vanvid blev såmænd også overvejet undervejs. Men ikke desto mindre gennemførte jeg DHL stafetten i fin stil og udmærket tid. Yay! Og så var min debut med deltagelse i et større løb super hyggeligt og gav en god kollegial stund. Alt i alt en rigtig succes-oplevelse.

Andre der også har rakt depechen videre?

4 kommentarer:

 1. Super... Deltog selv i DHL stafetten i Odense, men var på "gå-holdet", og fik faktisk en god gåtid ;). Jeg har ellers deltaget i diverse kvindeløb de sidste år, men skinnebenbetændelse slog mig lidt ud til sidst :(.

  SvarSlet
 2. Godt gået!!!
  Jeg skal deltage i DHL på tirsdag, og håber på en god tid!
  Og glæder mig meget til hyggen i teltet med skønne kollegaer bagefter!

  SvarSlet
 3. Mette - Tak. :o) Har lige set tiden og var desværre to minutter langsommere end jeg havde håbet. Lidt øv, men super hyggeligt var det alligevel.

  Ulla - Jeg troede faktisk ikke der var gå-hold? Det er da et rigtig fint alternativ hvis man gerne vil deltage og være social.

  Gaia - Du må have et rigtig godt løb på tirsdag! Synes også det var super hyggeligt at være i teltene. :o)

  SvarSlet