31.8.10

Retro i lilla, lyserød og gul


Mettes postkasse skulle gerne være havnet denne lille pung, der efter lyst kan bruges til penalhus, kosmetik, som en lille clutch, eller... Ønsket var en pung i lilla, lyserøde og gule retrofarver, hvilket har været det kreative pejlemærke. For at den ikke skulle rejse helt tom var der et homemade hårspænde med stjerner og lidt cremeprøver med. Så vidt jeg husker er der jo vistnok noget med at en pung ikke må gives tom?

Nu håber jeg bare at Mette er tilfreds med vores change-away, for jeg er i hvert fald ovenud begejstret for hækle-etuiet og de andre lækkerier hun sendte!

7 kommentarer:

 1. Hvor er det altså bare en lækker lækker pung...sådan en kunne jeg også godt ønske mig:-) Dejlige fine farver i en super kombination.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Så fiiin!
  Og så gøy med changeaway :o)

  SvarSlet
 3. Hej Maiken
  Du kan tro jeg er tilfreds!!! Jeg fik den i går og har gået og kigget på den i ny og næ, den er så skøn i farverne og så flot lavet. Jeg synes det er vildt smart kun at quilte foret, isæe hvis mønstret udenpå gerne skal fremstå rent! Og spændet og creme prøverne er lige i øjet, elsker små lækre ting der kan pifte outfittet op!
  Så tusind tak for den fine gave :o)
  Du havde selv lavet knappen ikke? er det bare et af de der 'lav-selv knap sæt', det er vildt smart, for nogle gange kan det være svært at finde den rigtige knap.
  KH Mette (der er godt brugt efter første arbejdsdag)

  SvarSlet
 4. Malene - Tak for komplimentet. Lilla og gul er også en af mine yndlings farvekombinationer. Jeg skal nok sige til, når jeg igen synes jeg kan finde tid til en change-away, men inden da har jeg et par halve lovninger hist og her. :o)

  Namaste - Tak. :o) Synes også change-away konceptet er ret genialt. Det er hyggeligt at sy til en anden, og når man så samtidigt selv får en super lækker ting, så kan det jo næsten ikke blive bedre!

  SvarSlet
 5. Hej Mette - Hvor er det dejligt at gaven faldt i din smag. At vælge stoffet er altså også svært, for de bliver så vidt forskellige i looket afhængig af stoffet. Jeg er så heldig at have en veninde som har en knap maskine, så den gule knap er faktisk også lavet af retrostof. Jeg prøvede først med en lys lilla knap, men kun den gule var helt rigtig. :o)

  Jeg kan sørme godt forstå du er brugt efter første arbejdsdag efter barsel. Du må op med stængerne og hygge med the og desperate housewifes! (Sådan ser min aften nemlig cirka ud!)

  SvarSlet
 6. Hold da op, sikke nogle lækre farver! Sød lille kreation :)

  SvarSlet
 7. Hej Gowry - Tak skal du have. :o)

  SvarSlet