18.8.10

Jeg har da aldrig...

...fået vist hvordan muleposen til den lille nevø Alfred kom til at se ud.


Da jeg havde fundet det fineste isblå stof med små monstre til foer, ja så var det oplagt at det skulle have selskab af et applikeret monster. Muleposen er simpelthen en af mine yndlingskrea-ting. Bevares, det tager en krig at lave, men de er simpelthen så anvendelige. Ingrids mulepose bliver flittigt brugt til dagpleje, de små ture, på ferier - you name it. Og de muleposer jeg har givet i gave er blevet flittigt brugt. Og netop fordi jeg elsker muleposerne, så skal I da næsten se de andre jeg har lavet...


Nå ja, og så overvejer jeg da også at lave en mulepose-giveaway så snart jeg har tiden og overskuddet. Ville du være interesseret? Og hvad ville det fedeste motiv være, hvis du kunne vælge frit efter fantasien?

11 kommentarer:

 1. En mulepose med en fin babuska ville helt sikket falde i god jord her ;)

  Hvor er de fine!

  SvarSlet
 2. Jeg ville helt sikkert være interesseret.
  De er vældig fine.
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg er helt vild med uglen:)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle super fine mule-poser, du laver!

  Bogstaverne er de fra "fri fantasi" eller har du en skabelon et sted fra?

  SvarSlet
 5. De er simpelthen noget af de sødeste jeg længe har set!!

  Jeg ville blive glad for alle hver og en :-)

  Mon du vil være med på en bytter??

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 6. Hej Maiken - Hvor er de bare skønne især uglen og pindsvinet.

  Jeg købte forresten også ugleblusen i Føtex i dag efter at have set den her...(og du havde set den et andet sted)....det er jo nærmest som domino :-)

  Fortsat god aften

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg har besluttet at hvis der er efterspørgsel nok vil jeg lave en give-away snart. Motivet bliver nok en ugle eller andet sødt. :o)

  Iben - Til muleposerne har jeg brugt samme word skrifttype, men jeg kan simpelthen ikke huske hvad den hedder. Haba, tror jeg? Jeg har fået mulepose opskriften af Mette der har musberg.dk. Så jeg har en trin-for-trin forklaring af med billeder på muleposen og applikationerne, som hun også har sagt ok til at jeg deler med andre. Så hvis du (eller andre) vil have opskriften kan du bare maile mig. :o)

  SvarSlet
 8. Hej Mia - Tak for de søde ord. Jeg vil gerne overveje en change-away, men det er et ret stort arbejde at lave muleposen, så lige pt har jeg bare ikke overskuddet. Et pusleunderlag er lidt mere overskueligt. Jeg glemte helt at få sendt dig en mail, men det skal jeg nok få rettet op på. :o)

  Hej Mette - Tak. Af de muleposer jeg har lavet er ugleposen også klart min favorit! Motivet er fra Blafre design. :o)
  Blogverdenen er netop en hel dominokæde, både hvad angår ugle-sweatere, retro, neon - you name it. Men når det gælder en sweather til 80 kroner er det jo ikke så galt at lade sig rive med. ;o)

  SvarSlet
 9. Hej Maiken
  De er da vildt skønne ( og sikke et arbejde!!) Jeg synes Ingrids er den fineste, elsker ugle motivet - det er bare super sødt!! Du må meget gerne maile mig opskriften :o) Måske jeg kan nå at lave en inden Luna starter i dagpleje, der burde jo så være en måne på :o)
  Du Maiken, vi skal vildt meget den her weekend, så min pakke kommer nok ikke afsted før i næste uge.
  Kan du have en skøn weekend!
  KH Mette

  SvarSlet
 10. Hej Mette - Jamen, så vil jeg da maile dig i aften med opskriften. Det er en rigtig god to-do og med lidt omhyggelighed kan det kun blive rigtig godt! Så jeg synes da klart du skal lave en mulepose til Luna. Det er ingen hast med vores change-away. Jeg er heller ikke startet endnu. ;o)

  SvarSlet