22.8.10

Naturskøn perle...


Efter en ualmindelig uge, der også har været ualmindelig hård, har alt fokus i weekenden været at få ladet batterierne op, for det har ved gud også været tiltrængt! Godt opladet er jeg nu efter shoppe og café tur med Ingrid, gode venners besøg og rendyrket hygge herhjemme.

I dag opdagede vi i øvrigt en naturskøn perle, der var gemt næsten lige om hjørnet. En fin lille strand, der er kåret til Danmarks mest familievenlige, er næsten lige om hjørnet. Så vi pakkede tasken, chokoladekiks og tæppe, så vi var klar til at drage til stranden. Og hvilken skøn strand. Fint krystalklart vand, lækkert sand og soppedybt laangt ud i vandet. Heldige var vi med det fine augustvejr og Ingrid demonstrerede endnu en gang at hun ikke evner soppe-konceptet, så heldigvis var der tørt tøj og en cardigan som kunne agere håndklæde. Og hvad er bedre end at afslutte med en gang politisk ukorrekt fish&chips frokost på en bådehavn? Skønt!

Og så havde jeg førnøjelsen af at tilbringe eftermiddagen på terrassen i solen og med nybagte muffins sammen med en skøn livsklog veninde, der bare sagde alle de rigtige ting. Åh, hvor sætter jeg pris på at have sådan et menneske i mit liv!

Mine kreative ambitioner og bloggeri har den forløbne uge været på stand-by, men jeg glæder mig til at tage fat igen, da det simpelthen er den bedste næsten meditative afslapning.

6 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud :)
  Tak for det skønne stof der er velankommet (for længst i øvrigt )
  Mange hilsner Heidi

  SvarSlet
 2. Hej Heidi - Der var simpelthen også så fint. Måske fordi vi mest er vant til vestkysten er det helt usædvanligt med så stille, klart og lavt noget vand. Og så var vi jo heldige med solskin og lunt vejr.

  Det er godt at høre stoffet nåede vel frem og at du er godt tilfreds. :o)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud - jeg overvejer at emigrere over på den anden side af vandet, så fint vejr havde vi ikke på sjælland.

  Ingrid er så yndig, fin og ganske fornæm med dametasken på armen - et ægte kodak moment :)

  SvarSlet
 4. Hej Michelle - Jamen, jeg tror også vi har været ret heldige med vejret på det seneste, så jeg kan godt forstå at du overvejer at emigrere. ;o)

  Ingrid er blevet en rigtig taskepige, så det er faktisk et kapitel for sig. Hun har den med i dagpleje, leger med den, spiser mad med den, sover med den...! Så mon ikke der kommer et indlæg om "taskepigen Ingrid"?

  SvarSlet
 5. Hej Maiken,
  Åh hvor ser det skønt ud...der er bare ikke noget bedre end når man får slappet rigtigt af, altså sådan RIGTIGT! Skønt ser det i hvertfald ud.
  Jeg er forresten tilbage med en ny blog (det var mig der var Malumsen i sin tid)...jeg håber du har lyst til at læse med på "by myr", selvom indholdet endnu er meget meget begrænset..jeg oprettede bloggen kl. 23.crap i går aftes, så der er ikke kommet så meget på endnu..men jeg har masser i arkiverne som bare venter på at blive delt:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Hej Malene - Nemlig, rigtig afslapning er altså bare påkrævet nogle gange. Jeg vil da lige smutte omkring din nye blog. :o)

  SvarSlet