30.6.13

Midsommer fødselsdag


Det er fornemt at kunne fejre fødselsdag med lækker gæstemad, midsommervise og Sankt Hans bål. Karsten fik med garanti en fødselsdagsgave han aldrig ville have gættet - og særligt ikke ud fra indpakningen.  Ingrid havde selv fundet på, at han skulle have en frisbee, så selvfølgelig skulle han det. Men jeg fik hende dog talt fra en med Hello Kitty. Så tror jeg også faren ville have sat stort spørgsmålstegn ved, hvem gaven egentligt var til.... 

I morgen lukker og slukker google reader jo, så skynd dig at klikke over på bloglovin', hvor du så kan følge min blog fremadrettet, hvis du ikke allerede gør det. :)

9 kommentarer:

 1. Godt man har børn til at minde en om, hvad man ikke selv vidste, man ønskede sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er simpelthen den sødeste gave overhovedet. Karsten blev også rørt over, at hun selv havde fundet på det, og jeg har de skønneste billeder af en forventningsfuld Ingrid mens der pakkes op.

   Du har ret i, at nogle gange ved man ikke hvad man faktisk ønsker sig. :)

   Slet
 2. Det ser sååå hyggeligt ud! Og jeg er simpelthen skudt i den dug, som ville passe perfekt på mit havebord... og den kage... slurp. Minder meget om det jeg forestiller mig at jeg sal lave til Karlas fødselsdag.
  Smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dugen er jeg også glad for. Det er bare en metervare fra IKEA, som er lagt op, men den gør sig rigtig flot grafisk. Vi har den også som fødselsdags- og juledug i rødstribet (smallere striber). Eneste ulempe er bare, at den skal stryges hver gang inden den skal på, men det skal de fleste duge jo.

   Hvilken kage skal du lave til Karlas fødselsdag? Den kan næsten kun blive god, hvis den minder om denne. :)

   Slet
 3. Sikke en skøn fødselsdag Karsten havde; med bål, jordbær/mandelkage og ikke mindst den grønne frisbee - fantastisk gave i øvrigt!

  Glæder mig til Karals hår bliver så langt at jeg kan lave franske fletninger, det er SÅ fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et dejligt tidspunkt på året han har fødselsdag. Jeg synes frisbee'en var en vidunderlig gave fordi Ingrid selv havde valgt det, og synes de kunne få nogle sjove stunder sammen. Det var da godt tænkt.

   Franske fletninger er også Ingrids yndlingsfrisure, men det tager bare lang tid nok til, at det ikke sker i hverdagen. Der nøjes vi med rottehalerne, som er 2. favorit. Agnes må jeg vist vente længe på, at hun kan få flettet hår. :D

   Slet