2.6.13

Bedsteforældre eksilNår nu vores køkkenfliser skulle repareres og ikke måtte betrædes i et døgn efterfølgende, så var det ret godt at være i eksil hos mine forældre. En dejlig have, masser af familiehygge, småture, vin i havehuset og godt mad har weekenden været spækket med - lige indtil vi i aftes kom hjem til et vildt beskidt hus, hvor der lå centimetertykt støv over det hele efter fliseudskiftningen. Hvordan det slet ikke strejfede mine tanker, at der ville følge massiv rengøring aner jeg virkelig ikke. Så det er ikke svært at gætte, hvad vi har lavet resten af weekenden!

3 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig, frodig have. Måske meget godt at du ikke havde overvejet tilstøvning derhjemme, så du slap for at ærge dig over det på forskud. Jeg tror heller ikke, jeg ville have troet, at det sviner så meget at få skiftet fliser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en dejlig have de har skabt over årene. Mine evner rækker ind til videre kun til et par krukker, som jeg desperat forsøger at holde liv i. ;)

   Jeg er helt enig i, at det vist var meget godt jeg ikke havde overvejet det gedine svineri fliseskiftningen ville efterlade. Så ville jeg nok heller ikke have slappet så godt af hos mine forældre. :) Det er virkelig ALT som skal rengøres i køkken/stue, og vi er langt fra i mål endnu. Og det værste er næsten, at der nok at noget skal gøres om, da det ikke er gjort ordentligt (fx forkert flisefarve på et par af de skiftede fliser).

   Slet
  2. Argh, og rengøring er bare det kedeligste!

   Jeg kender det med krukkerne. Jeg plejer at måtte købe nye planter undervejs i sæsonen. Hvordan mon det kommer til at gå, når vi får vores eget lillebitte frimærke, når vi flytter? Jeg må vist have nogle planter, der passer sig selv. ;-)

   Slet