5.6.13

Liberty nederdel


Da Agnes fyldte to år for halvanden måned siden lå der den mest betænksomme gave i postkassen. Den var fra sødeste Anita, der havde sendt gaven som en overraskelse. Jeg er helt benorvet over, at modtage så fin en gave syet bare for at glæde os. 

Jeg kan stadig blive glad helt ind i hjertet over så fine venskaber bloggeriet kan skabe. Faktisk startede det med et flagranke køb, flere mails, senere Anitas blogstart og mange lange telefonsamtaler. Selvom venskaber sagtens kan opstå på distance, så er det altså lidt ærgerligt. at den geografiske afstand betyder, at der kommer til at være langt imellem vores kaffedates. :)

Men tilbage til nederdelen, som er syet i det fineste Liberty af Meadow printet. Det er nummer to af slagsen fra Anitas hånd, da Karla tumler rundt i en næsten tilsvarende. Jeg kan ikke helt forstå, at Anita stadig kalder sig selv for nybegynder, da den er syet med de fineste detaljer og teknik lige som alle de andre ting hun laver. I dag fik nederdelen sin debut i det fineste havevejr, da jeg indtil nu ikke har nænnet at bruge den. Og det er jo noget pjat. Agnes og jeg var enige om, at hun var mægtig fin i dag. :)

12 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt, at der kan opstå så fine venskaber gennem blogs og instagram. Det er virkelig en skøn nederdel Agnes har fået. Så kan man da kun føle sig heldig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en fantastisk sidegevinst ved bloggeriet. :)

   Nederdelen er så fin, så nu må vi vist sørge for at den bliver flittigt brugt.

   Slet
 2. Tusind tak for de søde ord, de gjorde mig virkelig glad indeni :) Syntes jo selv jeg lige er startet, og så er man vel jysk og beskeden af natur...

  Hvor er Agnes bare fin, og selvfølgelig skal den bruges (men jeg har det sjovt nok lidt på samme måde med Karlas) I øvrigt skægt at det er tre 'gamle damer'...

  - Og ja, det er altså¨utroligt og fantastisk berigende, hvad en flagranke kan føre til ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt ros er velfortjent. ;) Ja, det er altså skørt at være påholdende med de fine ting, for ellers vokser de jo bare fra det, så jeg ØVER mig i at bruge det - også til hverdag.

   Jeg satser på gode timer i fremtiden - med eller uden gamle damer. ;)

   Slet
 3. Ih en sød tanke, den fineste nederdel og en skøn lille Agnes- dejlige sommerbilleder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en hel utrolig sød tanke, men jeg har nu også set flere eksempler på, at du er rigtig god til at glæde andre. :)

   Slet
 4. Nøj hvor er hun cute i den Maiken :)
  En rigtig lille liberty lækker-mås

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg jo også hun er. :)

   Slet
 5. Den er så fin! Forstår heller ikke det der med at være begynder;) Du er aaaalt for dygtig Anita!

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin, og den klæder Agnes helt fantastisk. Og nybegynder kan Anita da ikke kalde sig med alle de flotte, små detaljer. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, vel. :) En lille blomsterkjole er altid så fint til små piger.

   Slet