19.6.13

Poppy Rose


For et stykke tid siden var jeg så heldig at vinde et gavekort til Poppy Rose hos søde Kira. Min jubel var usædvanlig stor, da jeg synes de på fineste vis forener enkle snit med gennemførte sytekniske detaljer og smukt liberty. Jeg har længe haft et godt øje til Liberty printet Xanthe Sunbeam, så beslutningen var ikke svær med et gavekort i hånden.

Det var ret mange ting jeg godt kunne ønske mig hos Poppy Rose, men lige nu er "store kjoler" i temmelig høj kurs hos Ingrid, så vi er begge overordentlig godt tilfredse med kombinationen fint (lyserødt) liberty print i "stor kjole". Mon ikke allerede den er blevet vores begges yndlingskjole. Den kan i øvrigt ses bedre lige her, hvor den og alle de andre fine sager er på udsalg til halv pris.

I pakken fra var der også den fineste nøglesnor med i rigtigt mormor-print. Jeg synes den er ret pæn, og blev glad for overraskelsen. Lige nu ærgrer jeg mig bare over, at jeg bor alt for langt fra Hellerup, da Poppy Rose holder lagersalg fredag og lørdag. Flere bloggere har allerede lækket dén information, og du kan læse lidt mere lagersalget hos Kira.
 

10 kommentarer:

 1. Den er så fin! Skal jeg kigge efter noget til dine fine piger Maiken? Tager nok derhen både fredag og lørdag. Sidste år var det super godt og næsten ingen mennesker, men nu går det desværre sikkert amok. Men vil gerne tage et kig for dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er det sødt af dig! Det må du rigtig gerne. Jeg mailer lige dig og Anita. :)

   Hvordan ligger tingene prismæssigt?

   Slet
  2. Du skriver bare!

   Det plejer at være 2 strik for 300, Liberty 1 stk 200/ 2 stk 300, mener jeg, og tilbehør 3stk 100! Sådan ca.

   Slet
  3. Så er der mailet! Det er sørme også gode priser!

   Slet
 2. Hvor er den bare fin, kjolen!

  SvarSlet
 3. Heldige dig, og fantastisk valg af kjole, er også helt vild med Sunbeam - men indtil videre har jeg stof/Liberty købe-stop, bare indtil jeg er kommet lidt ned i bunken...

  Jeg overvejer også Poppy Rose lagersalg, og kigger gerne størrelser for dig - måske vi skal slå os sammen, Maria???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen dog, har du fået indkøbsstop. ;) Sunbeam er SÅ fint, og jeg kan godt forstå både Norlie og Poppy Rose har valgt at lave sommerkollektionen i det. :)

   I er simpelthen så søde, tak. Det må du og Maria meget gerne. Jeg skriver lige en mail senere i dag.

   Slet
 4. Hvor er hun bare mega SKØN i den kjole <3 F A N T A S T I S K billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød, tak! Jeg jubler stadig over, at det lige blev mig som vandt din fine give-away. :)

   Slet