1.11.12

Liebeskind og andre gode sager

Pung: Liebeskind // Cardi: Samsøe Samsøe // Bukser: Lee // Tunika: Vero Moda (flere sæsoner gammel) // Stjerne øreringe: Pernille Corydon

Over efteråret har jeg fået fornyet garderoben både når det kommer til tøj og accessories. Pungen jeg har haft i årevis er langt mindre, så det har krævet lidt tilvænning at få en i clutch størrelse. Men hvor er det dog en fornøjelse at udskifte den gamle slidte med en ny rummelig og ovenikøbet pæn udgave. Liebeskind modellen hedder Tilda og er en jeg har købt fra ny over den tyske ebay site.

Cardien i sømandsstrik fik jeg i fødselsdagsgave efter den har været længe på min mentale ønskeliste. Faktisk synes jeg det var enormt svært at vælge farve, da de andre farver (og model!) fristede frygtelig meget. Den lever fuldt op til mine forventninger, når det kommer til look og lunhed, men jeg er altså skuffet over at den desværre allerede fnulrer en del.

Når det kommer til mode har jeg aldrig været first mover. Og da jeg shoppede efter jeans gik jeg egentlig efter et par helt klassiske uden nogen former for effekt, men jeg er vild med det shine som de coatede jeans giver, så nogle gange overrasker man vel bare sig selv?

Øreringene er også en fødselsdagsgave, og de har nærmest været i brug hver dag. Faktisk fik jeg to par fra Pernille Corydon og udvider gerne skaren med flere af dem (og gerne også nogle fra Line & Jo).

Synes du i øvrigt at Liebeskind pungen er fin, så kommer der snart en sort til salg på bloggen, da jeg bød på flere ved ebay og så fangede bordet! Den anden er secondhand og med en lille defekt med lynlåsen, hvilket jeg desværre ikke havde set da jeg bød på den. Derfor kommer den også billigt til salg og navnligt fordi jeg ikke har brug for to punge. :) 
 

5 kommentarer:

 1. Waaauw Maiken – hvor ser du godt ud. Fine sager du har fået dig også.

  Jeg har lææænge ønsket mig en Liebeskind pung/clutch. Dog ikke lige din model, men den er jo også super fin. Så hvis den ikke skal i budrunde, er jeg frisk på at købe din. :)

  Altså hvis lyslåsen kan laves, eller bruges med defekten. ;)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak (rødme). Nej, for min skyld skal den ikke i bud. Jeg vil bare gerne af med den. Lynlåsen skal repareres, men jeg sender lige nogle billeder så du kan vurdere det selv. Pungen er ellers virkelig fin og i rigtig god stand.:)

   Slet
 2. Hold fast Maiken du er en steg!!! røber du hemmeligheden, hvordan man kan føde børn og stadig have så slanke lår og hofter!??:) Jeg er VILD med trøjen- det er den jeg vidst skal se lidt nærmere på i bordeaux, den ryger på ønskelisten med de samme;)

  SvarSlet