25.11.12

Julestart

T
 
 

Julen kommer altid bag på mig. Ja, eller også kommer den bare snigende uden at jeg egentlig opdager det. Fuldstændig uforberedt på jul og julestemning så vi i går det store juletræ på Nytorv blive tændt af selveste julemanden - lige som den aalborgensiske tradition byder, men første gang jeg har oplevet det.

Et tændt juletræ, en julemand, et par taler, en sang og milliard mennesker senere smuttede vi også omkring Gammeltorv, hvor der er små huse med boder i, julemandens hus, et par karuseller og en fin udendørs café med vamsede skind at lune sig under. Vi nøjes med et par karuseller, konstaterede at julemanden holdt pause og smuttede på en nærliggende café til æbleskiver og varm cacao. Alt i alt synes jeg vi har fået skudt forjulen meget godt i gang -  nu mangler jeg bare følelsen af julestemning...

8 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud. Jeg kommer helt til at savne Aalborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også hyggeligt når julen skydes igang i byen. Har du egentlig læst her? Hvis savnet bliver for stort giver jeg gerne en kop kaffe. ;)

   Slet
 2. Ih man kommer jo helt i julestemning af dine billeder - flotte vinkler i øvrigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anita. Vinklerne skyldes til dels menneskemylderet og den skøre vinkel jeg stod i ift. juletræet. ;)

   Slet
 3. Øh, er det norske flag, der er i toppen af juletræet????

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja det er det faktisk. Men forklaringen er at Aalborg åbenbart har en norsk venskabsby (aner ikke hvilken) som vistnok siden 1962 har sendt et juletræ til byen. Så der er åbenbart mening med galskaben. ;)

   Slet
  2. Fin forklaring og da også hyggeligt med sådan en kontakt til en venskabsby. Mange steder er der jo stort set ingen kontakt.

   Slet
 4. Det ser SÅ hyggeligt ud! Her står den også på jul i dag, med to-årig bagermester iført julemandskostume i køkkenet :-)

  SvarSlet