21.1.12

SmutturSelvom det var i arbejdsøjemed så fik jeg sneget lidt hygge ind i programmet på mit smuttur til København i torsdags. Croissant og latté hjemme hos min bror og familie. En hurtig gang gennem torvehallerne, hvor alle de lækkerier var ved at tage pusten fra mig og nemt kunne have fravristet mig en mindre formue hvis tiden var til det. Arbejdsmøde med Fonden som ved held (og tilfældighed) ledte mig forbi Butik NØ, der er spækket med fine ting, men altså også langt mindre end i mine forestillinger. Mad i farten (fordi jeg ligesom brugte frokosttiden i NØ, host!) så jeg kunne nå frem til eventet. Om halvanden uge er det min tur til at stå i front for et tilsvarende event, så mine hænder har været rigeligt fulde med planlægning siden jeg kom tilbage på job fra barsel...

København er en af mine yndlingsbyer, og knap var flyet landet før jeg spurgte Karsten over telefonen om det var okay jeg lige blev en måned eller to. Det var det sjovt nok ikke..?

6 kommentarer:

 1. Det er virkelig en skøn by ...man burde næste bo her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså også tilfældigt at jeg aldrig har gjort det. Og særligt taget i betragtning hvor meget jeg har været der. Kan jo kun sige at du er heldig at have den dejlige by i hverdagene også.;-)

   Slet
 2. Hvor er det også bare nogle skønne billeder, du har taget af byen :-) Og sikken skøn blog, du har!! Her må jeg vist hellere 'hænge på' :-)) God mandag!

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder - jeg mangler at slå et smut omkring Torvehallerne, men så har jeg noget til gode.

  SvarSlet
 4. De er gode de smutture. Var også en tur i København mandag med arbejdet. Jeg kan også klart anbefale Torvehallerne.

  SvarSlet
 5. 200procent, det var da dejligt at du har lyst til at hænge på. Velkommen til.

  Michelle, der var altså også overraskende fint i torvehallerne så det er bestemt et besøg værd.

  Teresa, sætter også stor pris på mine smutture og får næsten altid lige klemt lidt hygge eller socialtid ind i programmet. :)

  SvarSlet