5.1.12

Kreativt tilbageblik på 2011 (januar-juni)

Det er så nemt at overbevise sig selv om at andre får lavet mange flere skønne ting og kan meget mere end en selv på den kreative front. Netop derfor greb idéen om et kreativt tilbageblik på året der lige er gået ligesom Anne og flere andre. Og det er faktisk ret sjovt at se tilbage for mange af tingene havde jeg jo helt glemt igen og det jeg ikke nåede og lærte i 2011 når jeg måske i det dugfriske år?

Januar

I januar måned var kreativiteten lidt på lavblus, da jeg stod overfor en hel masse arbejde som skulle færdiggøres inden jeg kunne gå på barsel. Færdiggørelse af et par nålepuder og de første spadestik til et taskeprojekt hvor jeg (næsten) var ved at udfordre mig selv over evne.

Februar

På den kreative front var Februar præget af massiv næsten-barsel stress og en symaskine som havde det store break-down. Så en sættekasse til Ingrids værelse blev den eneste kreative frembringelse den måned.

Marts

På månedens første dag startede min barsel og dermed oceaner af tid til hygge, kagebageri, redebygning og forberedelser til fastelavnsfest for gode venner. En nuttet to-årig sommerfugl, knapper i massevis, farverige patchwork og hay-alike puder til sofaen og en stak hagesmække så dagens lys.

April

April måneds største skabelse var Agnes. Men det tæller jo nok ikke på krea kontoen ligesom opsætning af hegn og kagebageri til at fordrive baby ventetiden med. Sammen med søde kolleger var jeg på smykkeworkshop og endnu flere puder blev produceret...

Maj

Maj stod i liberty og babyens tegn. Et blødt tæppe til at svøbe Agnes i, en ringslynge til ditto, babybukser i det lækreste liberty og invitationer til barnedåben.

Juni

Is, kager og sommermad fyldte meget i juni måned. Men det blev også til et par babybukser mere, to par kusinebukser med matchende solhat og en enkelt nøglesnor.


Den tanke som faktisk mest af alt ramte mig var, at hvor jeg dog savner min dejlige tidslomme på barsel med baby, kaffehygge, kreativitet og sommeren. Hørte man mon mig sukke her bag skærmen på 4. dagen efter endt barsel?!

7 kommentarer:

 1. Det er vist godt, at weekenden er lige om hjørnet hva;)

  SvarSlet
 2. Hold nu op, hvor er de harlekin-patchwork-rhompe puder flotte! Sådan nogle vil jeg også have! Som i helt vildt gerne.. lige nu! :)
  Kh Line

  SvarSlet
 3. "baby, kaffehygge, kreativitet og sommeren" det lyder jo også fantastisk :)

  SvarSlet
 4. Det er fredag.:) OG snart weekend.. Jeg ved at jeg også kommer til at sukke når det bliver 18.juni..;)
  Men sikke mangefine ting at gense.. Jeg er stadig vild med dine sofapuder! Og den der læderring - den havde jeg ikke set før, sådan nogle har jeg jo også lige lavet..
  Du må finde nogen af de gode ting frem i weekenden, så det minder lidt om barselshyggge;)
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Hvor har du lavet mange fine ting - hyggeligt at se alt det fra første del af året - fra før jeg kom på blog ;)

  Som de andre - du må hygge godt og grundigt i weekenden, og måske tjekke min første give-away ud :)

  SvarSlet
 6. Så lækre sager du har fået skabt. Især i den i april måned. Det er da en lækkerbisken...:-)
  Kh V

  SvarSlet
 7. Anne, den var sørme også tiltrængt!

  Line, tak skal du have. :) Dem er jeg altså også rigtig glade for.

  3. sal th, det har altså også været skønt. Er helt vemodig over at det er slut. :)

  Anne - Er kommet godt igang med arbejdet, så det hjælper lidt på sukkeriet, men jeg savner altså Agnes og hyggen i dagtimerne.

  Uglemor - Tak skal du have. Det er altså også lidt sjovt (og tidskrævende) med de tilbageblik. Vil helt sikkert tjekke din give-away ud. :)

  Vibeke, det er ubetinget også den kreation jeg er gladest for! :D

  SvarSlet