27.9.11

Viskestykker til legekøkkenet


Små viskestykker fik jeg lavet i fødselsdagsgave til Ingrid, så hun kan vaske op i hendes efterhånden velassorterede legekøkken. Vi får nemlig ofte serveret fine kager med the, pizza på tallerkener og sunde rugbrødsmadder. Kagerne er dog i højest kurs.

Viskestykkerne er efter inspiration fra Karen og med bændel, så de fint kan ophænges på den mintfarvede krog der fulgte med i gaven. Grydelapperne fra julegaven fik også en lille makeover med nye matchende mærkater.

Der har været så meget run på de sidste par dage, så de hænger klar til at blive indviet til leg...

PS: Endnu et punkt på to-do-listen kan nu vinges af...

4 kommentarer:

 1. ej hvor er det bare sejt.... super godt fundet på.. og det skal nok blive et hit

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fint, man skal jo heller ikke gå ned på udstyr i sådan et legekøkken :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en fin ide - Her står legekøkkenet stadig på ønskesedlen, men nu ved jeg da hvad jeg skal finde på af ekstraudstyr, når den tid kommer ;o)

  SvarSlet
 4. CS - Jeg håber også det kommer til at give masser af god leg, men den dybe kreatallerken kan jeg nu ikke tage æren af at have opfundet. ;)

  Lisbeth - Nej vel, men det tror jeg nu heller ikke der er risiko for efterhånden. Hendes køkken er snart mere velassorteret end mit. Og har helt klart nogle mere lækre kager! ;)

  Uglemor - Synes selv det er lidt sjovt at lave udstyr til køkkenet, og det er så sødt når hun bruger grydelapperne til at tage træ-pizza ud af ovnen. Har også taget en almindelig karklud og delt til fire små, så der kan blive tørret af i køkkenet. :)

  SvarSlet