9.9.11

Vægelsind


At jeg er vægelsindet er ikke nogen nyhed, men det ville da være nemmere at følge sin første indskydelse i papirvalg frem for at klippe tre forskellige cirkler ud, lægge dem ovenpå æskerne, fotografere dem og først derefter træffe en beslutning. Som i øvrigt var min første indskydelse.

Siden jeg så lågkrukkerne hos Rakel har jeg ihærdigt forsøgt at overbevise mig selv om at det var nice to have, ikke need to have. Men da jeg så dem med det smukke papir fra minimega hos Wenche knækkede min standhaftighed. Agnes blev kastet i fars favn så snart han kom ind af døren, Ingrid placeret bagpå cyklen og så ellers ind til Søstrene for at hapse nogle af de allersidste krukker.

Faktum er, at jeg lige nu hygger med klippe-klistren, ærgrer mig over at der kun var én størrelse tilbage og igen overvejer at trykke på køb knappen hos minimega. Halleluja for standhaftighed og forsøg på at begrænse krea indkøb. Det går virkelig godt!

PS: I øvrigt dum regel at man ikke må have vogne med ind i Søstrene i Aalborg (bare fordi der overhovedet ikke er plads) når nu undertegnede på barsel i sagens natur næsten altid har barn og tilhørende vogn på slæb. Øv.  

9 kommentarer:

 1. Jeg stemmer på krukken på billede 3, jeg elsker det papir :D

  Ja og det er bare ikke okay, at ekskludere barnevogne, med dertil hørende barslende mødre, der gerne vil smide en masse penge i SG!!

  åh efter min kreabarsel har jeg også underskud på kontoen, det er jo slet ikke til at styre. Så nu indhenter jeg lige overtrækket.....surt!

  SvarSlet
 2. Ha ha...det kender jeg godt lidt til:) Det skal jo gerne være helt rigtigt, ik? Krukkerne købte jeg fluks (i alle former og størrelser), mens jeg (uden held) forsøgte at placere de blå stager og hvide vaser fra SG på nice to have listen. Nogen ting kan man bare næsten ikke bære at "gå glip af", vel?:)

  SvarSlet
 3. Gad vide hvad din første indskydelse var - jeg er helt vild m. nummer 3 af dem du viser ;-) Fine, fine krukker! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Uh - hader også mit vægelsind!!! Og at manden også er det, gør det ikke bedre;)
  De er ret lækre alle tre, du viser frem - men jeg personligt er nok mest fan af nr.1 - eller nr.3;)
  Ha' en dejlig dag..
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Det er pisse irreterende man ikke kan have vogne med i søstrene i Ålborg - Det er så møgbesværligt for småbørns familier - Det ender altid med at min mand står udenfor med klapvognen mens børnene og jeg drøner rundt derinde... Men ok der ikke plads til vogne derine - Men ih hvor er det irreternde!

  SvarSlet
 6. Jeg synes nummer 1 er skøn.

  SvarSlet
 7. Man kan da ikke vælge når de er fine allesammen. Jeg har i øvrigt en giveaway med en bObles elefant til 899.- fra legeskab. Måske noget for dig at deltage i? kh Tina

  SvarSlet
 8. Mette Kathrine - Nej vel, det synes jeg også er dumt. Men igen det er bare de småindkøb som virkelig bliver dyre i det lange løb, så måske det er godt nok at jeg ikke kan komme derind så ofte? ;)

  Malene - Det lyder både dyrt og dejligt! :) Gad altså godt have fået lidt flere af de lågkrukker.

  Kolorista - Det var den første. Men jeg synes alle tre prints er rigtig flotte. Lågkrukkerne på billedet er ikke færdige, det kommer der billede af senere.

  Anne - Nej, der skal helst ikke være mere end én vægelsindet på matriklen. ;)

  Dorthe - Enig!

  Malene - Det blev også den. :)

  Ditte - Har det print adskillige farver og det er bare så fint.

  Tina - Med kun to krukker var jeg jo nødt til at vælge. ;) Det lyder som en skøn gave. Har vist til gode at tjekke din blog ud, så det vil jeg da lige råde bod på. :)

  SvarSlet