15.9.11

Gaver


Efter min kreative vækkelse er mine omgivelser påduttet mine klippe-klistre'rier. Bare ærgerligt for dem, for jeg synes det er hyggeligt. Til deres favør kan man argumentere at de får ekstra-gaver nu...

I søndags blev min søster således indehaver af en lågkrukke ala Rakel, der er tiltænkt hendes nye badeværelse, hvor der er et orange strejf. En tom smykkekrukke kan man jo (næsten) ikke forære, så i den blev fint pakket tre hurtige halskæder med snor og lædersnøre.

Karsten var betroet den fornemme opgave at videregive den lilla halskæde til min svigerinde på sin sviptur til København. Blev hun glad for den? Ja, det ved jeg ikke for den ligger stadig i hans jakkelomme, hvor jeg lagde den! Så store opgaver skal man åbanbart ikke betro en glemsom mand... (og det er på trods af at jeg også telefonisk gjorde ham opmærksom på at give den MENS han var på besøg. Tsk tsk.)

Jeg har et crush på pastelfarvet mintgrøn for tiden, så kæden med mintgrøn og gul skal hænge om min hals...

11 kommentarer:

 1. HVor er de fine de kæder..:) Jeg er også helt tosset med den mintgrønne og gule! Super fine farver sammen..
  Jeg vil så gerne lave lidt kæder - som pynt når nu det at shoppe tøj til tykbassen ikke lige er et hit;).. Kan du hjælpe lidt med hvor store dine perler er - og hvad snoren hedder..?:) Kan se du bruger lidt forskelligt..;)
  Dejlig aften til dig..
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Hehe....det kunne også være sket for min kæreste.
  Fne ting du har kreeret (som altid):)

  SvarSlet
 3. Meget fine gaver, det er ren luksus - og jeg holder på, at hjemmelavede gaver altid er et hit! Kh

  SvarSlet
 4. Det kunne min mand også have gjort - men hun må da blive glad, når hun får dem - for sikke en dejlig krukke...

  SvarSlet
 5. Det er næsten den samme udgave, jeg har produceret til min mor, der har fødselsdag på lørdag. Dog har jeg brugt filtkugler til hendes halskæde. Og ja, de der glemsomme mænd. Har også min egen udgave her i huset...

  SvarSlet
 6. Sikke fine gaver du har kreeret - hold op, hvor er modtagerne heldige :)
  Jeg melder mig også lige til som fast læser, for her hos dig vil jeg da gerne følge med!
  God weekend
  Kh Tina

  SvarSlet
 7. Anne - Tak, det er også min ubetingede favorit! De tre ens kæder er altså lidt "fattigmandskæder" for det er med neylonsnor fra Tiger og plasticperler fra Søstrene. Tror lige de har fået perlerne. Det er i sådan en mix pose til omkring 20 kroner. Det var lige de materialer jeg havde ved hånden, men jeg vil gerne lave nogle kæder i bedre materialer såsom coated bomuldssnor (tror jeg nok det hedder?) og keramik perler. Men hva' pokker, i mørke er alle katte grå, og på afstand ser man nok ikke hvilket materiale det er. ;)

  SvarSlet
 8. Malene - Tak. Jeg begriber ikke hvordan det kan være så svært at huske, men jeg tror bestemt det kunne være sket for manges kærester. ;)

  Lisbeth - Tak, synes også de blev vældig gode. Har dog også selv prøvet at få en hjemmelavet gave som ikke lige var sagen, så det er altid lidt mere risky at komme med egne bikserier.

  Stine - Godt Karsten ikke er den eneste. ;) Tror da også hun blev glad for dem...

  Auvill - Det lyder også rigtig fint med filtkuglerne. :)

  Tina - Tak og velkommen til! :)

  SvarSlet
 9. Sikke nogle flotte halskæder, og fin krukke. :o)

  SvarSlet
 10. Orv nu må jeg nok på shopping (igen) kunne sagtens bruge sådanne halskæder de er virkelig flotte - så må hellere få købt materialer :-)

  SvarSlet
 11. Lena - Tak tak. :)

  Mette - Det er så absolut den store ulempe ved blogging. Man bliver hele tiden liiige nødt til at købe det og det og det... ;)

  SvarSlet