15.9.11

Kryds


Jeg håber I alle får sat et kryds lige der hvor jeres hjerte slår og ved dem der bedst kan varetage jeres interesser. Rigtig god valgdag til jer alle!

8 kommentarer:

 1. sikke et smukt kryds altså :-)

  Også en dejlig dag til dig

  SvarSlet
 2. Rigtig fint kryds og et meget vigtigt et i dag!

  Elsker dine billeder og bliver lige nødt til at spørge hvilket redigeringsprogram du bruger og hvordan du gør for at få baggrunden så fin? Det ligner at du kan noget med lyset, som jeg ikke kan!?:)

  SvarSlet
 3. Krydset er sat!
  Tak og i lige måde :-)
  Kan næsten ikke vente på resultatet...

  SvarSlet
 4. Louise - Dit hjerte banker jo også for det farverige. :)

  Dagens lys - :)

  Malene - Enig! Jeg øver mig meget i at lave bedre billeder, så jeg er rigtig glad for dine rosende ord. Jeg bruger Picasa. Super brugervenligt, så alle kan finde ud af det. :)

  Trine - Ditto!

  SvarSlet
 5. Jeg bruger også Picasa. Er billedet bare taget på et hvidt bord eller har du redigeret dig frem til en pænere 'bundfarve'? Når jeg tager billeder af ting på hvide flader bliver de nemlig ikke ligeså gode, men måske de hvide flader vi har bare ikke er placeret så godt i forhold til lyset...

  SvarSlet
 6. Billedet er taget på en hvid skænk der ikke står så langt fra vinduet. Synes nemlig også der er enormt meget forskel på hvordan billederne bliver afhængig af dagslyset. Bruger en del glanslys på billederne for at få klarere farver. Gad godt have et bedre program, eller bedre teknisk for jeg synes billederne har en tendens til at blive mørke i hjørnerne. Nogle gange kunne jeg også godt bruge en større hvid flade, men vores spisebord er desværre sort så jeg må nøjes med lidt plads til billederne. :)

  SvarSlet
 7. Okay, tak for hjælpen:) Jeg bruger også væres hvide skænk som desværre er et stykke fra vinduet, men fordi de er så store kommer der alligevel ok med lys ind. Jeg mangler dog også en større flade, men ingen af vores borde er hvide heller. Giver dig ret i det med programmets tekniske begrænsninger.

  SvarSlet