6.9.11

Hoop hoop


Jeg ryster røv og hullahopper! Det er umuligt ikke at blive smittet af barnlig glæde og morskab når der hoop hoop hoop'es...! Siden vi fik powerhoops på arbejde har jeg været hooked, for det er altså sjovt. Og nu har jeg min helt egen så jeg kan få hvepsetalje igen. Fnis. 

Det var i øvrigt en fest at tage billeder in action mens ringen jonglerede rundt. Det er nok meget godt at vi har gardiner...

16 kommentarer:

 1. Har du plads til den i stuen uden at vælte alting;) ? Hvor stor er diameteren på den?

  SvarSlet
 2. Så kan du jo fortsætte i week-enden :-)
  K ib

  SvarSlet
 3. Anne, jeps! Jeg aner faktisk ikke hvor stor den er i diameter? (Og jeg gider ikke rejse mig for et målebånd), men det er den som vejer 1,7 kilo. Det er vist steget mig til hovedet, for jeg nynner "shake that ass with me, shake that ass with me!" Haha.

  Mor, så må jeg hellere få min egen med, for jeg synes altså den er nemmere end din når vægten er højere. :)

  SvarSlet
 4. Åh, det er så sjovt! Jeg går og overvejer at melde mig på et hold i den lokale gymnastikforening.
  Nu må vi se, hvad det bliver til :-)

  SvarSlet
 5. Sådan en har jeg også – det er nu altså ret sjovt. Og hårdt! ;-)

  Den fylder bare noget mere end en almindelig, så er nød til at flytte lidt rundt i stuen hver gang, for ikke at vælte det hele. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 6. Trine - Synes det er super sjovt lige at tage 5-10 minutter jævnligt, men har altså lidt svært ved at forestille mig hvordan man kan få en hel fitnesstime til at gå med det?

  Tine - Synes det løsner rigtig godt op i torso området, og det er altså bare nødvendigt med dumme ammestiller og babybæren. Faktisk synes jeg ikke det er så hårdt, men bare effektivt og sjovt. :) Vores stue har heldigvis en del gulvplads, så jeg behøver ikke en total ommøblering af stuen for at gøre det. Så tror jeg også den ville komme sjældnere frem?

  SvarSlet
 7. Puha, jeg synes nu bare at man får blå mærker af dem med vægt på....

  SvarSlet
 8. Carina - Mange af mine kolleger fik faktisk blå mærker af dem, selv har jeg aldrig fået et eneste. Var elendig til hullahop ringe da jeg var barn, så jeg synes dem med vægt er langt lettere at svinge. :)

  SvarSlet
 9. ja, de lette er faktisk sværer, det giver jeg dig ret i, men de andre gør jo ondt.... :-)

  Tror bare ikke lige det bliver min dille at hulahoppe.... Men det ser sejt ud hvis man kan!

  SvarSlet
 10. Hihi, jeg har også købt sådan en, men i modsætning til dig, så har vi bare ikke pladsen til det, første gang jeg skulle prøve den ramte jeg møbler og væltede ting ned, så nu er den forvist til haven, så jeg hulahopper når vejret er til det i haven:)

  SvarSlet
 11. Jeg har aldrig rigtig kunne med en almindelig hullahopring. Så vil høre om det virkelig er nemmere med dem der med mere vægt? Det er jo lidt en dum investering, hvis man (jeg) stadig ikke kan få den til at svinge mere end en enkelt gang og den så ender nede om anklerne ;-)

  SvarSlet
 12. Fnis! Jeg bemærker i netbutikken, at du også kan få powerhoop-handsker, powerhoop-taske og en uundværlige powerhoop bodystocking, så du har et outfit at hoop'e i...! :-D

  SvarSlet
 13. Jeg har faktisk svoret til at jeg skal have sådan en... Måske det er tiden nu?

  SvarSlet
 14. Rikke - Haha, der er lidt rambuk over sådan en hoop. Nok meget fornuftigt at den er blevet forevist til haven.:-D

  Mie - Det er helt klart nemmere! Har heller aldrig været god til det før, men nu synes jeg det er nemt. Købte den originale fordi den kender jeg. Dem fra fx carite er lidt billigere. Men generelt synes jeg også de er lidt dyre.

  Maria - Man skal aldrig gå ned på udstyret.;-) (købte nu min i en fysisk butik, da jeg max kunne spare 30 kr. Ved at købe den over nettet)

  Christina - Go for it! :-)

  SvarSlet
 15. Det ser ud som sjov motion. Men jeg kan bare ikke hulahoppe. Og jeg har prøvet mange gange. Suk.

  SvarSlet
 16. Malene, jeg tror altså alle relativt nemt kan lære det (bortset fra mine mandlige kolleger, haha) med en powerhoop...

  SvarSlet