8.7.13

Træningslejr

 

Før jeg skulle på Marapytta workshop hos Line gik jeg som tidligere fortalt i træningslejr med quiltning og lynlåse, så jeg var bedre teknisk rustet. Det viste sig at være en rigtig god prioritering. Nogle af makeup pungene til venindegave og barselsgave fik jeg vist frem, men jeg fik også syet et par stykker mere.

Den ene er syet i yderst levende leostof købt på eBay, mens den blomstrede (igen) er Liberty. Libertyprintet er et klassisk Tana Lawn print, som hedder Ross. Jeg synes, det har de fineste sarte nuancer, og kan ret godt lide kombinationen af bordeaux og lyserød. Desværre har jeg kun et lille stykke af libertyprintet, så det bliver brugt med omtanke. 

Det lyserøde foer er i øvrigt også liberty, som jeg købte ind i (lidt for) rigelige mængder. Skulle du mangle en meter eller to sælger jeg gerne lidt ud, da jeg ikke skulle bruge det til jakkefoer alligevel. og derfor har langt mere end jeg kommer til at bruge. :)19 kommentarer:

 1. Meget lækre begge dele :0)

  SvarSlet
 2. Fuldstændig vild med Leo tasken... Sælger du? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan vi godt finde ud af. Vil du ikke sende mig en mail? (se under kontakt) :)

   Slet
 3. Hvor er de fine begge to på hver deres måde. Ville ønske jeg kunne sy mere end lige ud, -og at jeg ikke havde fået lynlåstrykfoden til min gamle maskine væk, haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Mon du ikke kan andet end at sy ligeud med lidt øvelse? ;)

   Slet
 4. Flotte punge du har fået lavet, er vild med den med leostof.

  Mona

  SvarSlet
 5. Hmm, jeg kunne måske godt bruge det lyserøde... skal sy noget sengetøj med Liberty, men købte kun blomstret liberty til den ene side af betrækket. Tænke tænke;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også fint med Liberty sengetøj. Hvilket print skal du sy det i? Anita fik et mindre stykke med hjem, så der kan du se og mærke kvaliteten. Du må sige til, hvis du vil købe en meter eller to. Jeg tænker 75 kroner meteren plus porto. :)

   Slet
 6. hvor er du dygtig ;-) Jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvordan de slags punge skal syes. ÆV! Meget flotte <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kira. Når du kan quilte og sy lynlåse er de såmænd ikke så avancerede at lave. Jeg brugte en kombination af forskellige DIYs, nærstuderede billeder af andres og brugt sylogik til at finde ud af, hvordan den skulle laves. Det er ikke rocket science, og jeg viser dig gerne hvordan... :)

   Slet
 7. Åh hvor er de fine! Jeg fatter simpelthen heller ikke de lynlåse og foer! Altså jeg har jo syet nogen, men jeg er ret sikker på at det kan gøres smartere og pænere. Jeg har også kigget forskellige DIY's men uden det store held;-)
  Og fint stof!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Du er velkommen til sydag, så skal jeg nok forsøge at lære fra mig efter bedste evne. Men der er nu også plads til forbedring for mit eget vedkommende. :)

   Slet
 8. Ej kunne vi ikke lave en sydag, så du kan lære mig det også..??:) Kunne være hyggeligt - og skønt at lære lidt nyt...;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, lad os da gøre det! Jeg synes det kunne være vildt hyggeligt. Ferien er booket godt op allerede, så måske i slutningen af august eller starten af september?

   Slet
  2. Min søs skal giftes d. 24.aug men derudover kan det nok godt være der i nærheden af.. Ellers siger du bare til hvis du får et hul i ferien..;)

   Slet
  3. Jeg mailer dig lige. :)

   Slet
 9. Kære Maiken. Jeg skal i gang med at quilte og er faldet over flere af dine indlæg gennem min online research :) Der findes nærmest INTET om teknikken på nettet. Hmm, har du et par fif? Bruger du lineal, så der er præcis samme afstand mellem linjerne? Og hvilket mellemfoer bruger du? Håber meget, du vil dele lidt viden.

  SvarSlet