30.7.13

Østrig sneak peekJeg havde egentlig taget billeder til et par indlæg. Både et adjø-vi-smutter-på-ferie-og-I-kan-følge-mig-på-insta-imens kombineret med lidt kreativ pauseskærm, men i al hast af overnattende gæster, panik-syning og endnu-mere-panik-pakning, så nåede jeg ikke skrive dem.

I stedet får I et lille Østrig sneak peek. Sammen med pas blev der pakket fine Poppy Rose sager ned, som Anita shoppede for mig for et stykke tid siden. Det var en ren fornøjelse at fylde kufferten med pæne nye ting. Den store visuelle fortælling om, hvor smuk landet er med sine Alper og bjergsøer kommer, når jeg har fået redigeret alle billederne.

Jeg ville vist mest af alt fortælle, at der ikke er pauseskærm mere. :)

8 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :-) Jeg glæder mig til indlæg om Østrig, for er helt bjergtaget (høhø) af det smukke smukke billede nederst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Der er simpelthen så fantastisk smukt i Østrig at man kun kan blive bjergtaget. ;D Så bered du dig bare på lidt billedspam.

   Slet
 2. WOW, sikke dog et fantastisk smukt landskab - er det mon det nye kamera der har været i gang? Glæder mig vildt meget til at høre om jeres tur - og fortsætte vores lange snakke :)

  Skal da også lige se din paniksyning - som helt sikkert ikke bærer præg af panik overhovedet hvis jeg kender dig ret... Håber at Ingrid godkendte det fine Poppy Rose sæt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Billedet er taget i 3500 meters højde, og det var et vildt imponerende syn! Jeg har taget billeder med begge kameraer på ferien - og mest det gamle. Jeg manglede lidt en all-around linse, men det må jeg jo spare op til. :)

   Jamen, vi mangler da også en ferie-opdatering over telefonen. ;)

   Nja, selvfølgelig var selve syningen ikke panik, men jeg var bare mere ambitiøs for, hvad jeg troede der kunne nåes end tilfældet var. Jeg fik syet en yndig kjole til Agnes (viser frem senere) og blev næsten færdig med en matchende flæsekjole til Ingrid -foruden to par liberty shorts, som mangler linning. Men pigerne havde jo RIGELIGT med tøj, så det gik jo også, at jeg ikke blev færdig. Ingrid brugte Poppy Rose tøjet ret meget dernede, så det blev absolut godkendt. :)

   Slet
 3. Velkommen hjem Maiken! Super fint sneak peek af Østrig, og Poppy Rose er jo som altid smukt! Glæder mig til at se hvad du har syet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Tine. Både Østrig og Poppy Rose er altid smukt. :) Tingene jeg har lavet kommer sådan lidt drypvis det næste stykke tid, men der er lidt af hvert.

   Slet
 4. Jeg glæder mig til at se mere. Jeg er totalt sommerforelsket i Alperne! Elskede kør-selv ferie som barn igennem Østrig og var også ret glad for filmen "Sommer i Tyrol" dengang, ha ha. Min bror har boet i nogle år i München og har også talt rigtig godt om, sommer i Alperne, så jeg er så klar på sådan en ferie indenfor nogle år!

  Er dog glad for at jeg har en ferie i det sydfranske til gode om 2 uger, yeah!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får selv helt lyst til at se Sound of Music efter jeg har været dernede. ;) Det er tredje gang jeg er der som voksen, og jeg forundres hver gang over hvor smukt landet er. Du bliver da helt klart nødt til at tage derned, selvom ferie i det sydfranske altså også lyder overordentlig godt. God ferie. :)

   Slet