22.5.13

Sommerdage


Helt ærligt. Hvor blev sommeren af? Regnen trommer på ruderne og der blæser koldt, så det er svært at begribe det sommerliv vi levede for nogle dage siden. Vi havde nemlig smækket stængerne op, når muligheden bød sig, drak hvidvin på terrassen med venner, fik haven sommerklar og nød lækker iskaffe med rålakrids. Sådan nogle dage vil vi gerne have flere af. Tak. :)

Agnes brugte i øvrigt flere dage på at forstå konceptet sommervarme. Så hun nægtede at smide termojakken,  selvom hun var varm og svedig. Skøre søde pige.

Husk, du har stadig chancen for at vinde et smukt print af Karina Bækkelund lige her. Jeg trækker en heldig vinder efter søndag.

16 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig! Det gør det dog lidt mindre hårdt at starte på arbejde efter endt barsel når vejret er lidt dårligt - så jeg krydser bare fingre for weekendsol! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er altså også hårdt at komme i gang med hverdagen igen! Jeg krydser også fingre for weekendsol. :)

   Slet
 2. Jeg undrede mig, da de på dr.dk skrev, at sommeren blev afbrudt af store regnskyl. Helt ærligt synes jeg slet ikke, at sommeren er begyndt. Det er vist mere den der har været afbrydelsen på en alt for lang vinter, (der nu går direkte over i efterår.)

  Ja tak til flere solskinsdage, bare ter og hvidvin i haven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, sådan føles det altså også næsten! Det er utroligt så hurtigt man kan glemme de gode dage.

   Vi kan sagtens blive enige om at der skal være flere solskinsdage, bare tæer og hvidvin i haven. :)

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder! Jeg kan slet ikke huske, at vi havde sommer sidste år, så jeg har det bare som om vi har haft to års vinter. Pu ha, den sol har bare at komme frem og skræmme regnen væk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vist ikke den eneste som sukker efter sommer. ;)

   Slet
 4. Altså. Håber den kommer tilbage til når vi kommer hjem i hvert fald. Det andet bliver da alt for hårdt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Til gengæld kommer du hjem smuk gyldenbrun, mens vi andre er nogle blege asparges. ;)

   Slet
 5. Åh ja, hørt! Eller det vil sige... i min verden er sommeren slet ikke begyndt før juni! De sidste gode dage var bare super gode forårsdage;)Jeg glæder mig stadig til SOMMER og jeg er optimist og tror på at den kommer i år! Faktisk glemmer man tit hvor god den var året før(og jeg kan huske den var god, for vi havde hedebølge kort tid efter Karla blev født;))
  Nå, men idag er vejret trods alt flot, det er bare skide koldt, så kom med varmen for søren!

  Ps: Du har pæne fødder, og den iskaffe-trend er jeg med på, ha ha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret i at man så nemt glemmer alle de gode dage året før. Faktisk huskede jeg også sidste sommer som kold, men der VAR jo også en lille hedebølge og andre varme dage. Dem nød vi til gengæld også i fulde træk. Jeg har vænnet mig til at smide hvad jeg har i hænderne og bare nyde det gode vejr, når det er der. Man ved aldrig hvordan morgendagen ser ud. :)

   Jeg tror lyset og vinklen var gavmild i forhold til mine fødder, men tak. ;)

   Slet
 6. Ja vi vil gerne snart have sommer tak:-) Og mere iskaffe...ja tak

  SvarSlet
 7. Lækre stænger - og fin lak (er det mon Kid Orange fra Mac, det ligner i hvert fald den jeg har...?)

  Jeg hepper også på mere sommer, og hvor er hun skøn, Agnes, med termojakken. De har altså nogle sjove idéer - Karla nægter fx at gå i kjole eller nederdel for tiden (så meget for alle mine sytalenter...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en essie lak, men jeg kan ikke helt huske navnet på den. Jeg synes i hvert fald at den rødorgange varme farve er fin om sommeren.

   De har altså nogle skøre vaner og holdninger de små damer! Mon ikke Karla kan lokkes hvis der er blomster på? Ellers syr du da bare fine ting til dig selv i stedet. :)

   Slet
 8. Smuk blomst. Dahlia måske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har slet ikke grønne fingre, men jeg tror du har ret i at det er Dahlia. :)

   Slet