4.5.13

Marmor kup


For et par uger siden gjorde jeg det bedste marmor kup, som jeg har vist lidt af på instagram. Både et smukt fad, et stort serveringbræt, glasskånere, en lysestage, salt/pebersæt og to små smørebræt (som ikke er vist her) fik jeg for den nette sum af 80 kroner. Dét er da et kup! 

Marmor hang for mig uløseligt sammen med 80'erne, og jeg havde faktisk ikke troet at jeg interiørmæssigt ville give det en chance. Men nogle ting sniger sig åbenbart sig ind på en, og i kombination med andre materialer som eksempelvis kork (hvor fine er de glasskånere ikke lige!) og sammen med træ og keramik synes jeg det er super fint. Der skal bare nogle kontraster til. Salt/pebersættet er jeg dog lidt mere i tvivl om, så ind til videre står det bare i skabet.

Karsten har ikke helt forladt det med marmor og 80'erne trods mine beretninger om at marmor er på retur, så jeg har lovet ham højt og helligt at det ikke får en fremtrædende plads midt på bordet. Så det må jeg jo holde. I hvert fald ind til videre. ;)

16 kommentarer:

 1. Det er da for cool og så til den pris... Er selv på jagt efter noget, det er bare hulens dyrt i butikkerne...

  Knus Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg synes virkelig også det var et scoop, og Karsten skal nok vænne sig til det. Der var mere i genbrugsen, så du må sige til hvis jeg skal købe lidt til dig. :) Kram M

   Slet
  2. Ihhh, det må du rigtig gerne ...jeg har som sagt ledt og ledt, men indtil videre har det været for dyrt.

   Vi kan lige skrives ved :)

   Slet
 2. Ps. hvis Karsten ikke vænner sig til det, er jeg gerne den glade aftager :)

  Helle

  SvarSlet
 3. Jeg er også vil med marmor! KH K :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i hvert fald lært at lide det. :)

   Slet
 4. Jeg vil give karsten ret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er rigtig sjovt som det deler vandene. :)

   Slet
 5. Jeg er ikke helt sprunget på bøglen endnu, men dit stilleben med Hayhånden og det med fuglen fik mit hjerte til at banke :-) I øvrigt er det nogle flotte billeder, det ser ud som om I bor rigtig lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes netop også sammensætningen er afgørende. For mig kan det stadig være enormt kikset, hvis det ikke er sat sammen i en moderne sammenhæng, så det er ikke ubetinget marmor-kærlighed for mit vedkommende. :)

   Vi er også rigtig glade for vores hjem, men har altså flere indretningsmæssige hængepartier lige som så mange andre - det fotograferer jeg bare udenom. ;)

   Slet
 6. Åh sikke fine sager! Jeg har ikke været så heldig at finde større marmor ting endnu - men er på evig jagt! Det ser superfint ud - er vildt misundelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var vist også særligt heldig. Hvis ikke det var så pokkers tungt og dyrt at sende, så havde de altså flere af især det store serveringsbræt - og til 10 kroner! Men jeg køber gerne for dig og giver kaffe ved afhentning. Jeg tænker at du måske alligevel kommer forbi Aalborg i ny og næ. ;)

   På min ønskeliste er cylinder-vaser i marmor, og måske et firkantet bræt, men SÅ holder jeg også. ;)

   Slet
  2. Serveringsbrættet - er det det flade runde på det første billede? Det er ret fristende, men det er desværre sjældent jeg kommer til Ålborg:-/ Jeg overvejer lige!

   Slet
  3. Ja, det er nemlig det på første billede. Du siger bare til. :) Om ikke andet er der enten en undskyldning for at få fat i marmor eller at ses IRL. ;)

   Slet
  4. Ja det var du ret i - begge dele er fristende, jeg kan jo se vi har mange fælles interesser;-) HVIS du nu alligevel skal afsted så må du gerne købe et til mig, så ser jeg lige om ikke jeg kan komme forbi i nærmeste fremtid:-)

   Slet
  5. Det skal jeg nok. :) Vi kan evt. bare skrives ved.

   Slet