27.5.13

Landet igen


Weekenden har fløjet afsted ligesom de måger der hænger over vores have (man bor vel i en by med fjord)... Jeg er først ved at lande igen midt i hverdagen efter en på alle måder hektisk og forrygende weekend, hvor jeg har nydt rigtig godt selskab, været på Marapytta workshop og oplevet mærkværdigt avantgarde strikkedans!

Der er meget berette, og Anne og Asli har allerede fortalt noget, men først vil jeg lige annoncere en vinder af min give-away med et valgfrit print af Karina Bækkelund. Det blev nummer 63 med random.org, og bag nummeret gemmer Jani sig, som jeg allerede har mailet til. :)

2 kommentarer:

 1. Tak for en hyggelig weekend i Line's kælder. Det var sjovt at møde dig live, og jeg glæder mig til at følge dig videre på bloggen og instagram. Vi skal jo se billeder af din jakke, som trods plan b bliver überlækker. :-) Jeg har lige bestilt 6 (host) japanske bøger i går og har endelig fundet et sted på nettet, hvor jeg kan købe en quiltelineal til min symaskine, så jeg skal også i gang med nål og tråd. Men jeg savner lidt at sidde sammen med andre og krea-nørde, så vi må lave lidt hygge online (synkronspise kage eller noget i den dur). ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var enormt hyggeligt at møde dig, og sådan en weekend kan jeg altså leve højt på længe. :) Krea og synkronspisning af kage lyder heller ikke dårligt, men jeg tænker det ikke helt er det samme som at sidde i samme rum. :D

   De sidste par aftener har jeg bare slappet af ovenpå en hektisk weekend, så jeg skal lige have syet jakken helt færdig. Jeg synes også det blev en rigtig god plan b.

   Det er da vildt du har købt hele seks japanske bøger i går. Viser du dem ikke frem på insta, når de kommer? Jeg kunne godt bruge lidt inspiration og anmeldelse. Jeg har 2-3 stykker mere, som jeg har kig på og har fundet en som er særlig fin til piger, men jeg skal vist have færdiggjort igangværende projekter først før jeg køber flere. :)

   Slet