10.5.13

Lille mus


Min lille nus har jeg i øvrigt ikke rigtigt vist frem. Efter jeg måtte ty til plan b sidste år, så fik jeg syet musekostumet færdigt til fastelavn i år. Men Agnes har knap nok haft det på et nano-sekund omkring fastelavn (i hvert fald hvad jeg så!), så jeg greb fluks kameraet, da hun i går synes det var sjovt at have på til leg. I øvrigt var det et yderst nuttet syn at se en lille mus med sløjfe på halen på løbecykel op ad vores vej...

PS: De brune strømper gør i øvrigt ikke meget godt for hverdagsæstetikken, men det var dem der var rene. :)

8 kommentarer:

 1. Nej, hvor sødt!! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Nuåårh se hende lige.... SÅ sød!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, nu kan jeg jo godt stadig huske über-cool og nuttede lille Elvis, så jeg tager det som et stort kompliment Cecilie. ;)

   Slet
 3. Hold nu op det er flot og så sød hun ser ud. Kan lige se hende på løbecykel med halen blafrende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det så virkelig også både sødt og sjovt ud. :)

   Slet
 4. Nåårh, hvor er hun sød!! Sikke et flot kostume, og så fint med sløjfen :) Er det byMaiken design? Jeg vil i hvert fald ikke blive overrasket, hvis det er :) Fine sandaler i øvrigt - jeg mangler stadig til Karla-musen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita. :) Jeg kan desværre ikke tage æren for hverken idé eller design, da det er et mønster fra en-eller-anden udklædningsbog jeg har haft lånt på biblioteket. Jeg kan slet ikke huske hvad den hedder, men der var fine mønstre i. Materialerne er dog lidt anderledes )og finere) end forslået i bogen, men det var mere fordi stofbutikken ikke havde det der stod i syvejledningen. ;)

   Tror du ikke bare du skal lukke øjnene og så træffe en sandal-beslutning? Jeg var så sent ude med Ingrid sidste år, at det næsten var umuligt at opstøve nogle i hendes størrelse som jeg faktisk også kunne lide. ;)

   Slet