20.2.13

På langs
Vi er stadig nødsaget til at skrue tempoet ned, mens pigerne er på langs med sygdom. Ja, selv hyacinten har lagt sig på langs!

I en sjælden ledig stund i dag fik Ingrid og jeg bagt knækbrød. Det var cirka det eneste, der kunne blive til, nu hvor skabet åbenbart var tømt for hvedemel. Men jeg er nu ikke voldsomt imponeret, da knækbrødene blev meget porøse og knækker langt mere end jeg vil vurdere er hensigten. Jeg tænker, at det var fordi hvedemelet blev byttet ud med grahamsmel? Smagen er til gengæld fin, så vi spiser det i smuldret tilstand. :)

8 kommentarer:

 1. Sødt billede i midten, de daser- herligt! :D Jeg VIL altså snart prøve at bage knækbød - har fundet en pakke økologiske, helt tykke knækbrød i netto, synes de smager SÅ godt, men de er også helt vildt dyre. Jeg har aldrig prøvet at bage dem selv, men vil rigtig gerne prøve det- tak for inspiration, jeg springer på i weekenden - hvilken opskrift bruger du??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ønske det var fordi de dasede, men pigerne er syge igen. Særligt Agnes har det virkelig slemt ift skoldkopper. Min mor som arbejder på et lægehus har aldrig set så slemt et tilfælde, suk.

   Efter min mening er de hjemmelavede knækbrød rigtig lækre, sunde og nemme at lave, så dem skal du da absolut lave Mille. Jeg tog udgangspunkt i opskriften fra det nyeste Boligliv, men jeg kan se at den stort set er identisk med en opskrift, som jeg har brugt før: http://kreakullerogkrudtuglen.blogspot.dk/2011/06/knk-knk.html

   Du skal nok tage udgangspunkt i opskriften jeg har linket til, da dem jeg lavede i dag smuldrer enormt meget. Jeg tror ikke Boliglivs opskrift kan klandres, da jeg byttede melet ud, men bare for en sikkerhed skyld ville jeg tage den anden opskrift. :)

   God bagelyst. :)

   Slet
 2. God bedring, utroligt så mange der er syge lige for tiden, håber snart solen, og plus grader snart kommer.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona. Vi har desværre taget vores sygdomstørn denne vinter, så jeg stemmer også for forår og plusgrader. :)

   Slet
 3. Jeg håber pigerne er friske igen. knækbrødene ser gode ud, knækbrødssmulder er garneret også godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Agnes er ikke helt frisk endnu, men vi satser benhårdt på almindelig hverdag igen mandag. :)

   Knækbrødssmulder smager sådan set ganske fint. Dog står bagepladen stadig på bordet, da jeg ikke kan flytte dem uden de går i atomer, så på den konto er det lidt upraktisk. ;)

   Slet
 4. Jeg må altså lige dele min opskrift på knækbrød med dig: http://boligciouskids.com/knaekbrod/ :)

  Den er virkelig lækker, især med en skive ost på - mums!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for link! Det må jeg lige prøve. :)

   Slet