23.2.13

Cykelmyggen Egon

Billederne fra teaterstykket er fra Aalborg Teaters hjemmeside.

I eftermiddags var Ingrid og jeg indhyllet i et fantastisk fabulerende univers, da vi så Cykelmyggen Egon sammen med små og store veninder på Aalborg Teater. Børneforestillingen er en opsætning fra Østre Gasværk, som til fulde levede op til mine forventninger om et storstilet sanse bombardement med lys, show og lyd. Det var væsentlig anderledes end sidste års mere klassiske Pippi Langstrømpe forestilling, så jeg skulle lige have tunet mine forventninger ind på, at alt dialog på scenen var mimet. Men til gengæld var jeg blæst bagover af de smukke farver, dansen, sangene og kostumerne. Den uhyggelige edderkop var lige ved at være for meget for Ingrid, og hun var ved puttetid nu meget bekymret for, om hun nu kom til at drømme om den! Men det til trods så var vi knap nået ud af teateret før hun erklærede, at hun ville se stykket igen.

Selvom Cykelmyggen Egon jo er en meget klassisk børnebog, så tror jeg faktisk aldrig jeg har læst den! Så nu har jeg også fået lappet det kulturelle hul - og ovenikøbet med bogens forfatter Flemming Quist Møller som fortæller i teaterstykket.

En efterfølgende cafétur er principielt en rigtig god idé, men vi havde glemt at tage in mente, at de små piger havde siddet stille i et par timer og fået sukker under forestillingen. Lad mig sige det sådan; dét cafébesøg var en kende mere hektisk end jeg havde visualiseret inden. ;)

For barnlige sjæle og stabile børnenerver kan jeg klart anbefale stykket, som går på Aalborg teater ind til den 23. marts. :) 

6 kommentarer:

 1. Lyder til at forestillingen var et hit for Ingrid (og moren).
  Var det ikke super at sidde på første række, det må da være den ultimative bedste placering. Ville også gerne selv have været der; men der hvor jeg var manglede der bestemt intet, overhovedet. Så vores dag var også god.
  kram mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var absolut et stort hit. Jeg er sikker på at Ingrid er klar til næste års forestilling. :)

   Slet
 2. Wow, hvor ser det bare flot ud - det må ha´ været en kæmpe visuel oplevelse!
  Jeg kan godt forstå at hun synes edderkoppen var uhyggelig, den ser også noget farlig ud :)
  Og hihi.... Jeg kan levende forestille mig det cafebesøg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var absolut en kæmpe visuel (og skræmmende) oplevelse. :)

   Jamen, nogle gange er teorien bare næsten bedre end praksis. Men vi fik da en kop kaffe og voksensnakket (lidt) selvom det var hektisk. :)

   Slet
 3. Det ser virkelig ud, som om man er trådt lige ind i bogen : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også nødt til at læse bogen nu. :)

   Slet