10.2.13

De små tingNår livet kræver alle ressourcer og der er syge børn i en uendelighed, så er det meget godt at huske på de gode små ting. Som eksempelvis en barnlig glæde over at have fået den kajkage, man (aka Ingrid) har drømt om så længe. At nedsætte ambitioner fordi fine hjemmesyede fastelavns kostumer også kan lånes af gode venner. En kop kaffe og friske blomster giver altid energi. En morgenfrisk pige i hopla ovenpå en træls nat. At himlen stadig er blå (selvom det har slået over i sne - igen! - her)...

23 kommentarer:

 1. Godt skrevet:-)
  Og ja, jeg vil også nyde hver og en ting på billederne, især 1 og 4;-)
  God søndag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line. Indimellem er det nemlig vigtigt at nyde de små ting - om det er en kajkage eller et smil. Du må også have en rigtig god søndag. :)

   Slet
 2. Helt fantastisk barnevognsbillede af din krudtugle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Barnevognen stod indenfor fra i nat, så Agnes kravlede selv op i den (!) og havde en fest. :)

   Slet
 3. Rigtig skønne billeder! Husker selv hvor fantastisk det var, når jeg fik lov at få en Kaj-kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg ved ikke hvad der er med de Kaj-kager? Som barn synes jeg også de så SÅ sjove ud, og det er åbenbart direkte nedarvet? ;)

   Slet
 4. Rigtig god tanke! Som er værd at tage med når man bare skynder sig igennem dagene uden at stoppe op, og nyde de gode små stunder! Hvilket jeg gør alt for tit :-) gode billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, ellers drukner man nogle gange i travlhed og hverdag. Jeg glemmer det også ofte, men indimellem er det netop godt at huske på uden at blive alt for lommefilosofisk. :)

   PS: Lige nu smiler jeg altså også over at kunne høre Ingrid synge "håndværkerrøv, håndværkerrøv..." inde fra børneværelset. ;)

   Slet
 5. Jeg kunne godt spise en Kaj kage lige nu... Godt du kan fokusere på de små, gode ting:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kage er der (næsten) altid plads til. ;)

   Slet
 6. Dejlige billeder, og rigtig fint skrevet Maiken. Det skal vi huske... Ha en dejlig søndag og god bedring. Kh. Louise

  SvarSlet
 7. Svar
  1. Måske lidt lommefilosofisk, men det virker for mig. :)

   Slet
 8. Dejligt indlæg :) Det er vigtigt at huske og sætte pris på de små ting, som man tit kan glemme i hverdagens tummerum, og især det med ambitionerne kan jeg lære meget af...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer nu også at gå all-in på tingene, også fastelavn, men nogle gange må man åbenbart kende sine begrænsninger. :)

   Slet
 9. Lige præcist... :)
  Efter lidt for meget sygdom og hængen på sofa, så må ambitionerne altså bare dale, til man igen er ovenpå.. :) Dejlige billeder...
  Her spørger Carl Emil altid efter en grøn kage. Det er dog ikke en kajkage, men derimod en pistaciesnitte... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Grønne kager ER åbenbart bare et hit?! :)

   Slet
 10. Hvor er det bare sandt - man skal huske at se ud over alle dagligdagens besværligheder...en dag bliver det blot en del af en tid, hvor vi kan grine af "dengang børnene havde været syge i en evighed og vi bare var helt flade!" Tiden flyver forbi og alting er flygtigt. Dejligt med sådan en reminder til (også) at nyde de små ting i livet. Som f.eks. en blå himmel og en Kaj kage:-) :-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. I virkeligheden er det lidt paradoksalt at jeg først får svaret nu - for Ingrid virkede sløj og kom i seng uden aftensmad. Og et kvarter senere opdagede jeg at skoldkopper er begyndt at pible frem på Agnes. Vi har haft syge børn næsten non-stop i lidt over to måneder nu. Suk. Så jeg kan vist lære en hel del af mit eget indlæg. ;)

   Slet
 11. Jeg husker tydeligt Albertes første kaj kage, hun havde ventet længe :) dejligt indlæg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi. Den kaj kage er vist lidt legendarisk. :)

   Slet
 12. Dejligt billede af Kaj-kagen!

  SvarSlet