22.8.12

Old news


Dymo er old news, men det altså først nu jeg skifter labels på krydderi krukkerne. Jeg spår at det vil tage lidt tid, da alle skal vaskes, krydderier flyttes over i rene glas og indkøb til refill. Men igen, det er også old news at Rom ikke blev bygget på én dag herhjemme...

For nogle er det også old news at jeg har syslet med lidt patchwork. Faktisk var det inspireret af Ninna helt tilbage til vores weekendtur. Over sommeren har jeg hygget mig gevaldigt med at have patchwork i hænderne, men den lange produktionstid skyldes vist mest af alt at jeg er en ubeslutsom sjæl når det kommer til stof og mønsterkombination. Faktisk kan jeg heller ikke beslutte om det virkelig er min smag nu hvor jeg næsten er helt færdig og klar til at sy pude af det. Og jeg har også undervejs fået en meget bedre mønster og farveidé jeg mere har lyst til at kaste mig ud i - men det må blive bagefter.


10 kommentarer:

 1. Elsker Dymo, ja det er noget af et arbejde med krydderiglassene, der har jeg været. Super lækkert patchwork, det ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at se resultatet af begge dele. :)

   Slet
 2. Elsker stadig dymo selvom det er old news :-)og det ser bare fint ud på krydderikrukker.

  SvarSlet
 3. Ha ha det er faren ved projekter, der tager så lang tid! Synes nu stofferne er rigtig flotte sammen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det ofte ved mig. Bliver snart nød til at have flere frie timer i døgnet og overskud ikke at forglemme. :D Og tak.

   Slet
 4. Puden bliver da super fin! Sådan noget patchwork kan lynhurtigt blive lidt for romantisk småblomstret synes jeg - men din pude er grafisk og skøn med de sorte og Leo kontraster, rigtig flot. Du må have masser af tålmodighed!?;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Jeg har egentlig også et meget ambivalent forhold til patchwork, så jeg er spændt på resultatet.

   Min tålmodighed plejer faktisk ikke være så stor, men det har været hyggeligt at kunne hive det frem til en lille kreastund uden at skulle have hele maskinparken frem.

   Slet