20.8.12

Hos farfar

Vi har været på weekend for at fejre farfars fødselsdag. Det har været en rigtig hyggeligt (og lidt hektisk) med Tivolitur, terrassehygge og badning i sommervejr med udsigt til Øresundsbroen. Og så opdagede jeg at en gammel veninde var flyttet ind et par hundrede meter farfar, så vi fik lavet en spontan strand og kaffeaftale. Sikke en gevinst at genopfriske et godt venskab!

I dag har jeg til gengæld haft jordens sureste unger, der åbenbart har været for mættet af indtryk og trætte. Sjældent har sengetid været så tiltrængt for os alle..

PS: Næste gang krydser jeg fingre for mere tid til de vilde karuseller. Troede aldrig jeg skulle overleve Vertigo, som gav et adrealinsus af en anden verden. Jeg tror absolut på at det er den vildeste karussel jeg noogensinde har prøvet. Den gad jeg godt prøve igen.

8 kommentarer:

 1. Hvor skønt med en uventet date og sikke et dejligt vejr I havde til strandturen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev altså også sådan rigtigt grundglad for at se hende igen fordi muligheden lidt uventet bød sig.

   Vejret var så umådelig lækkert i går. Det er bare ærgerligt at min kameralinse (blame others!) ikke rigtigt fangede det. :)

   Slet
 2. Ellers nogle skønne billeder, trods en hektisk weekend.
  Her har det også været mandag med stort M. Selv om weekenden har budt på afslapning i sommerhuset og strandturer, så har det også været lidt hårdt for ungerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Weekenden i sig selv var ikke så hektisk - det var mere den fire timers køretur hvor Agnes brokker/skriger en pæn del af turen. Det kan godt tage pippet fra mig. :)

   Sommerhus og strandture lyder altså også som en skøn måde at bruge en solskins weekend på...

   Slet
 3. Mega kært billede af Agnes!

  Det lyder som en rigtig hyggelig weekend – særligt med uventet venindehygge.

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Hun stak lige hovedet frem mens hun sad på min arm da jeg tog billedet, så jeg synes simpelthen det er så morsomt et billede.

   Det var skønt med både ventet og uventet hygge. :)

   Slet
 4. Sikke meget hygge - dejlige billeder (:

  - Kit

  SvarSlet