7.8.12

Lille kreativitetNogle gange skal der ikke så meget til for at lave fine små kreative projekter. Ingrid og jeg har i ferien pyntet små bøtter til tingeltangel på skrivebordet, så der kan komme lidt orden og inspirere til skrivebordshygge. Bemærk lige at Ingrid insisterede på at en af bøtterne skulle være til insekter!

Bøtterne var egentlig oprindeligt tiltænkt mit tingeltangel efter jeg tog mig af den betroede opgave at tømme dem for lækkerier herfra. Jeg påtager mig gerne igen den opgave under påskud af at jeg også har brug for fin opbevaring.

16 kommentarer:

 1. Haha! Ja det er vigtigt at have et sted til sine insekter :-D Rigtig fine er de, de små æsker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen helt enig. Dog var vi lidt usikre på om der skulle så insekter eller dyr på æsken, da snegle fra haven også puttes i æsker. Overlevelsesraten er dog lav når der først kommer låg på. Tsk tsk.

   Slet
 2. Hvor er de fede. Mon du kender et sted hvor jeg kan købe det der bånd til dymoen? Jeg er nemlig løbet tør for den sorte, og vores lokale boghandler kan ikke skaffe det.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været så heldig at få min brors dymo til fri afbenyttelse og en hel skotøjsæske fyldt med labels, så jeg har ikke selv købt. Men jeg ved mange har købt hos www.techmaster.dk, hvor du kan købe sorte labels til de gamle dymo maskiner. :)

   Slet
 3. Ej hvor er de fine! Og jeg kan da sagtens sætte mig ind i at man nogen gange står og har brug for opbevaring til insekter, så er det da meget smart lige at have et glas klar! Klog pige! :)

  kh mimi

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja og jeg kan have bøtterne i køkkenet lidt i fred. Jeg tror faktisk det er fordi de har sådan nogle forstørrelsesglas bøtter i børnehaven de bruger. Super smart. :)

   Slet
 4. Ej de er super fine pyntet!!! He he ja, vi har jo alle noget, som vi kan putte i sådan nogle lækre bøtter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Ja, jeg havde nok ikke valgt en bøtte til insekter. :D

   Slet
 5. Hvor er de bare fine..;) OG hvor er hun kær, Ingrid,,;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var altså et hyggeligt lille projekt, som kan anbefales hvis du skal krea med Karoline. Jeg målte ud, klippede og satte på. Papir blev udvalgt i fællesskab og Ingrid smurte lim på papiret. :)

   I øvrigt så er det en bonus at man først er nødt til at tømme bøtterne for chokolade overtrukne mandler og andre lækkerier. ;)

   Slet
 6. Uha hvor er de bare yndige :o)

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine!! Og jeg er helt enig med Ingrid. Man må da have opbevaring til insekter - hvor skal man ellers gøre af dem ;o)

  SvarSlet
 8. Ej hvorfor har jeg ikke set denne blog før?? Ny læser herfra ny ihvertfald - skøn skøn blog!!
  Kh Jette - vinger af tyl

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du bragte smilet på mine læber og velkommen til. :)

   Slet