23.4.12

Pakkeleg


Det er efterhånden en tradition når jeg mødes med en flok kreative piger at vi har pakkeleg. Igen føles det som at vinde i lotteriet, da jeg pakkede smukke sager op fra Anne og Ninna. Begge helt utrolig dygtige og med sans for lækre detaljer. Tak!

I pakkespils puljen lagde jeg selv hjemmeproducerede liberty knapper, som jeg håber vil blive godt brugt.

10 kommentarer:

 1. Wauw, bliver da slet ikk misundelig!.. Hvor er det bare fint det hele.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du være med næste gang.:-)

   Slet
 2. Hold nu op nogle skønne sager, du har vundet! Vildt lækre.. Og knapperne er så fine... Skal ha' lavet nogle til små babytrøjer og veste. Sig endelig til, hvis du snart skal shoppe liberty igen - eller kan undvære bittesmå knapperester;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også jeg var vildt heldig! Jeg kan godt lave et par liberty knapper til dig hvis du skal bruge? Har faktisk lige købt to små stykker liberty sammen med Anne Apfelstrudel som vi venter på. Men jeg har husket dig og den gule Phoebe.:-)

   Slet
 3. Ajhh hvor er de fine de knapper!! Så sejt lavet :)

  SvarSlet
 4. Så fine knapper, at jeg får lyst til at gå hjem og sy et eller andet der kræver knapper (selvom jeg HADER at sy knaphullerne dertil...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ hyggeligt at lave knapper selvom jeg også er mindre god til at få dem brugt. Har også brugt dem til pynt på tøj og så behøver man jo ikke knaphuller.;-)

   Slet
 5. Svar
  1. Min veninde har en Astor knapmaskine, men jeg ved at man i stofforretninger tit kan få et knapkit hvor man kan lave dem manuelt.:-)

   Slet