29.4.12

Slut med sut


I går købte Ingrid prinsesse lego for sine sutter i legetøjsbutikken. De sidste par uger havde vi snakket om hvad hun skulle købe og om sutterne mon skulle gives i legetøjsbutikken eller på træet i zoologisk have. Jeg tror Ingrid var bekymret for om der mon også fulgte legetøj med når det var i zoo, så derfor blev det vel legetøjsbutikken?

Med Agnes sovende i klapvognen fik vi café kaffe mens Ingrid med stor iver inviede legetøjet. Først senere gik det op for hende hvad det reelt betød at betale med alle sine sutter (kloge pigebarn havde dog foreslået en studehandel hvor vi beholdte én sut hjemme) så trods godt mod, trøst og æseldyr er det lidt hårdt når trætheden melder sig.

Senere på aftenen i går blev det en endog særdeles moderne prinsesse familie der skulle til køjs med tre børn og to prinsessemor'er inde på slottet!

18 kommentarer:

 1. Har flere gange tænkt på hvordan det gik i aftes, når de hyggelige sutter var givet væk.
  Først bleen, så sutten. Det er godt hun kan forhandle!
  Hils hende og sig at jeg glæder mig til torsdag.
  K Bedstemor

  SvarSlet
  Svar
  1. For at kompensere for trygheden har hun fået lov til at sove midt mellem os. Men hun har alligevel erklæret at hun gerne ville bytte sutterne tilbage igen. I dag er gået bedre end i går.:-)

   Det bliver hyggeligt torsdag. Mon ikke bageren kan levere hveder? :-)

   Slet
 2. Nårh, det er bare sådan en milepæl når de sutter skal afleveres. Jeg håber I kommer igennem uden alt for store savn. Gad egentlig godt prøve at købe noget for sutter, men det går nok ikke når man er voksen :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var også min tanke! Til service info så tager fætter br ikke mod sutter som betaling uden dankort supplement.;-)

   Slet
 3. Så bliver de store når det er væk med sutten. Det er sådan en stor ting. Håber det kommer til at gå godt. Her hjemme har vi været igennem det 2 gange og det har gået uden problemer hver gang og begge gange er vi blevet overrasket over hvor nemt det var.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også gået bedre end forventet, selvom der stadig er afsavn. Men hun har været rimelig klar til det.:-)

   Slet
 4. Uh det er en stor dag..:) Håber hun klarer sig fint igennem..

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var også nødt til at forevige det for det var et stort offer for Ingrid.:-)

   Slet
 5. Åh store pige! Håber det kommer til at gå, det er jo en ret fin prinsesse vogn;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næsten alt for stor! Hun havde selv valgt hvad det skulle være. Faktisk fik hun tilbudt den store æske men det skulle være den med hestevognen og fin er den.:-)

   Slet
 6. Store pige...altså og som hun dog ligner sin mor;)
  Håber det kommer til at gå rigtig nemt for hende.

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Synes hun ligner sin far så meget at jeg elsker også at høre det modsatte.:-)

   Slet
 7. Nååårh, det første billede er kært! Store pige – hvor er hun dygtig! Håber det kommer til at gå...

  KH Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er nemlig så dygtig. Vi fik taget nogle fine billeder af den særlige dag. Kusine Klara fortæller efter næsten tre år stadig alvorligt om de tyveknægte der tog hendes på campingpladsen.:-D

   Slet
 8. Hvor er hun dog blevet stor!

  Jeg onde mor, tog Silje's inden vi fik Ida (tænkte det var nemmest) - jeg påstod de var blevet væk og ledte hver aften når Silje var puttet. Imens sprugte hun nogle gange fra sengen: "mor har du fundet mine sutnaser". Og svaret var nej, og barnet faldt i søvn uden det store postyr (heldigvis).

  Håber at Ingrid heller ikke savner sine om natten.

  SvarSlet
 9. Det kan jeg faktisk godt huske nu du siger det. Ingrid har slet ikke været klar før nu, så jeg tror det bliver ok. Natten går fint. Det er mere når trætheden melder sig...:-)

  SvarSlet
 10. Nårh, det var stort. Åhh husker det - godt med et ritual omkring det.
  Store blir de bare så hurtigt, ikke? :)

  SvarSlet
 11. Årh hvor fint altså! Godt der er noget tid til at Aya skal kvitte sutten.. puha..

  SvarSlet