7.4.12

Forårsklar


Det gør bare dagen ekstra god når man opdager at neglelakken i skabet perfekt matcher et af mine nye shopperier. Efter årevis uden så er jeg sørme vist ved at blive neglelak pige igen.

19 kommentarer:

 1. Jeg er også på vej tilbage som neglalak-pige... Dog ikke (endnu?!) med den sorte farve som i starten af halvfemserne:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fnis, den sorte er jeg nu heller ikke hoppet på! Er vist bare til de varme farver. Synes mine hænder ser så mærkelige blege ud med kolde farver neglelak.:-D

   Slet
 2. Fint match. Jeg har også jagtet den fine overdel efter jeg så den her på bloggen for nylig, men min butik har vist ikke fået den (endnu). Håber da at de gør, for den er bare så fin. Og så har jeg også neglelakken som matcher perfekt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen når du har neglelakken så er du jo NØDT til at finde blusen også.:-D

   Slet
 3. Fine farver! - Jeg har også for nylig (som nok den sidste i verden) bevæget mig ud i neonfarverne - Dog indtil videre kun den gule af slagsen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er jeg vist også en af de sidste i verden.:-)

   Slet
 4. Hej Maiken

  Er helt vild med det tørklæde du har købt i vero moda - har ledt og ledt efter det men ka ikke finde det? Kan du se om der står et navn på det? Jeg øøøønnsker mig nemlig sådan ét..

  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tørklædet har en mintfarvet bund, men det ses ikke så tydeligt på billedet. Faktisk er det finere i virkeligheden. Det er meget let i kvaliteten - perfekt til sommeren.:-) Det er fra pieces, så måske en af de andre butikker fra bestseller koncernen har det? Held og lykke med at opstøve det.:)

   Slet
 5. Hvor er du fin:) Skønt farvematch! Måske jeg burde begå mig ud i den der neglelaksverden igen.. Får helt lyst når jeg ser dine fine negle - og farven ikke mindst:)

  SvarSlet
 6. Så fint! Jeg har aldrig været neglelak pige, men nu overvejer jeg da virklig om jeg ikke kunne blive det!?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det overraskede i hvert fald mig at jeg er blevet det igen. Synes det ser så fint og feminint ud.:-)

   Slet
 7. Jeg er vild med kombien..:) Lækker bluse - den vil jeg lure efter.. Hvad hedder neglelakken? For den er også fin i kuløren..;)
  Ha' en dejlig dag..

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra Essie og farven hedder tart deco. Den er koralfarvet og ikke neon.:-)

   Slet
 8. Det klæder dig, både bluse og neglelakken :)

  SvarSlet
 9. Er det en bluse eller kjole? Har kigget efter den i min Vero Moda, men de havde den ikke. Kan du måske se hvad den hedder? Det ser skønt ud med matchende lak på neglene...

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, den er fra Only, men købt i Vero Moda butik. Måske derfor du ikke kunne finde den? Style name er: toppy army stripe 3/4 top. Det er en bluse der går lidt længere ned end hofterne.:-)

   Slet
 10. Hvor er den lækker din trøje og top lækker neglelak..
  Fin blog du har den har jeg da lige tilmeldt mig, den vil jeg glæde mig til at følge..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet