18.5.11

Mirakler


Mødre kan det der med at udrette mirakler og forkæle. Således også min mor.

Miraklet indtraf da Agnes, barnet der ikke ville sove, i går faktisk blev overbevist om at hun både kunne bruge sut, falde til ro udenfor mors favn og vigtigst af alt sove! Den gode stil er blevet videreført i dag, så jeg har haft hænderne mere fri, men næsten ikke turde at gå i gang med noget af frygt for at bryde magien og stilheden...

Forkælelsen bestod i at arrangere nyplukkede syrener i vaser og forære et fint tørklæde på vores café og shoppetur. Lækkert!

17 kommentarer:

 1. Skønne blomster og et super fedt tørklæde. Må jeg spørge hvor det er fra? Er helt vild med det og troede først det var et du selv havde syet:)

  SvarSlet
 2. Jeg er enig. Labert tørklæde. Sov sødt lille Agnes :)

  SvarSlet
 3. Dejligt med de mødre :D Og super lækkert tørklæde og lille Agnes!

  SvarSlet
 4. Super mødre! Håber den lille skønhed holder fast i de gode toner.

  Super lækkert tørklæde!

  SvarSlet
 5. Dejligt med sådan en super-mor.
  Smukt, smukt tørklæde og lækker lille tøs :)

  KH

  SvarSlet
 6. Nyd bare din "frihed", Agnes og jeg har en aftale :o)
  Hilsen Bedstemor.

  SvarSlet
 7. Krydser fingre for at Agnes nu er babyen der rigtig gerne vil sove - det gør nu rigtig godt for alle;) Og sut er virkelig en gave!

  Super lækkert tørklæde og dejlig lille baby;)

  Kh

  SvarSlet
 8. Tak tak. Er også super begejstret for tørklædet, der også findes i en lilla version og er fra Pieces. Det er syet rundt, så måske jeg laver det til et almindeligt tørklæde? Faktisk synes jeg det minder lidt om Liberty printet Anglica Garla - eller har jeg bare fået Liberty på hjernen? ;)

  Indtil videre varer Agnes-miraklet ved. Så jeg krydser fingre og håber ikke jeg bliver ramt af nemesis ved at skrive det?! :)

  SvarSlet
 9. Mor - ellers bliver du hyret igen!! ;)

  SvarSlet
 10. ...Og dejlige Agnes selvfølgelig:)

  SvarSlet
 11. Husk nu at du selv er mor - og dermed kan det der med mirakler selv :-) Men sikke en super mor du har!! Bare det var mig!!

  SvarSlet
 12. Jeg kan godt lide det som det er, men det er jo en smags sags. Ja jeg tænkte også på Liberty, men kunne ikke huske navnet på printet.

  SvarSlet
 13. Lækre ting, du viser frem..:) Er vild med tørklædet!!
  Og Agnes er da bare for lækkert - krydser fingre for hun har tillagt sig gode vaner;)
  Her er den nye vane at stå op kl.5.20.. Fordi man ikke længere bruger sut, og derfor ikke selv kan falde i søvn igen!! (ja altså Karo - ikke mig) Shit jeg føler mig som spædbarnsmor ift overskud lige nu;)
  Knus

  SvarSlet
 14. Yeah, det lyder godt:) Så er der plus på overskudskontoen:)

  SvarSlet
 15. Inden du klipper i det så prøv om du kan folde det til en trekant og bruge det sådan. Det kan jeg i hvert fald med et af mine circle scarfs.

  SvarSlet
 16. Strikkestine - Det er nemlig rigtiigt! Men indimellem er det altså godt med lidt assistance. ;)

  Anne - Lidt af de gode vaner har hun beholdt, men det kræver altså lidt arbejde at holde ved... Ingrid har også lagt syvsoveriet på hylden og vågner jævnligt FØR ramasjang starter klokken 6.00 - gab! Håber for jer at Karo lærer at sove længe uden sutten...

  Anne - Nemlig! :)

  Malene - Tak for tippet. Sætter ikke saksen i det nu... :)

  SvarSlet
 17. Kan du lære mig det med sutten? Alfred vil ikke have en....?

  SvarSlet