14.5.11

Wunderbar is!


Skovbær is
200 g blandede skovbær
90 g sukker
1 pasturiseret æggeblomme
1 spsk. citronsaft
225 ml. sødmælk
100 ml. piskefløde

Blend bærene med sukker, æggeblomme, citronsaft, sødmælk og fløde. Hæld blandingen i en ismaskine. Efter 35-45 min er isen spiseklar. Super hurtigt og super lækkert!

Opskriften er oprindeligt med friske jordbær ligesom Mette har lavet, men i en snæver vending er den også fantastisk med blandede bær direkte fra fryseren. Mon ikke næste portion der skal afprøves bliver choko-mocca is eller bananis med mørk chokolade? Uanset hvilken type is der laves, så bliver ismaskinen helt klart min trofaste ven sommeren (og resten af året - host!) igennem...

9 kommentarer:

 1. Hihi, det kan jeg godt se.
  Dit billede er nu noget mere lækkert arrangeret ;) Ikke hurtigt klasket sammen som mit...

  god aften, kære maiken

  KH Anne

  SvarSlet
 2. Anne - Måske, men is hitter altid! En is-elsker som dig bør da også have en ismaskine? ;) Også en rigtig go' aften til dig. /M

  SvarSlet
 3. pladsmangel kære M, pladsmangel.
  Du skulle bare have set det der forgik i vinters da A sagde at han havde sagt nej til ismaskine i firmagave fra arbejdet. I stedet blev det.. knive?? Ihhhh... men når vi får mere plads en dag så håber jeg det kommer :)

  KH

  SvarSlet
 4. Mums, det ser lækkert ud, Maiken. Jeg ville ønske jeg ejede sådan en maskine - hvorfor skal de være så dyre?

  SvarSlet
 5. Mmm... Jeg må have ismaskinen "hjem" igen idag. Choko-mocca is lyder frygtelig fristende og regnvejrshyggeligt.
  God søndag til jer :)

  SvarSlet
 6. Mums! Jeg skal helt klart ikke have sådan en ismaskine ;)

  SvarSlet
 7. Anne - Da Karsten ønskede sig ismaskinen i fødselsdagsgave sidste sommer var jeg også sikker på at det var en fjollet idé, men jeg er mindst lige så begejsteret nu - også selvom den fylder lidt... PS: Hvad sker der lige for A?! ;)

  Malene - Det smager altså også godt! Jeg tjekkede lige priserne og kan se vores kan købes for 550 kroner incl fragt. Det synes jeg egentligt ikke er så dyrt. Men til gengæld så jeg nogle toptunede modeller med kompresser som jeg da godt gad opgradere vores til, men dé var sørme dyre!

  Mette - Man blir nemt afhængig! Har lige lavet choko-mocca med chokoladestykker af 80% chokolade - og den er usædvanlig lækker. UHM!

  Malene - Haha, det er altså lidt i perioder vi hiver den frem. Efter 2-3 portioner bliver den pænt pakket væk igen. ;)

  SvarSlet
 8. Nej, det var da ikke noget at sige til. Har du et link dertil eller et navn på ismaskinen? Så vil jeg se om jeg kan finde den. Da jeg googlede det kom der væsentligt dyrere maskiner frem...

  SvarSlet
 9. Malene - Vi har en Philips ismaskine (HR2304). Tjek på fx. Kelkoo så kan du finde flere webfirmaer med fri fragt til 550 kr. :)

  SvarSlet