6.5.11

Fredag
Så er jeg klar til at danse ind i fredagen i min nye nederdel. Eller rettere sagt, at smutte ind i byen for at købe den bryllupsgave jeg ikke nåede i går...

Den nederdel aspirerer til at blive yndlings. For det brede elastik i taljen slanker visuelt, så jeg næsten glemmer at der er et par kilo ned til før-graviditetsvægten. Yes! Måske jeg bare er utålmodig? For Agnes er jo trods alt kun tre uger gammel...

5 kommentarer:

 1. HVor er den lækker!! Er den fra H&M..? Overvejede den som graviditetsnederdel da jeg så den - men havde ikke tid til at prøve;)
  Og har du Dahlia i haven??
  Smuk smuk blomst....
  KH

  SvarSlet
 2. Lækkert med nyt tøj, som man føler sig godt tilpas i!

  Efter min sidste fødsel (som også var 2. barn), var jeg virkelig også utålmodig. Så kan godt følge dig, Maiken. Det gik stille og roligt og af sig selv, ja lige indtil jeg stoppede med at amme.. Suk.. ;-)
  Kh

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin....eeehj, nu blir jeg helt "nederdele-misundelig"....for jeg har faktisk kun 2 nu jeg tænker over det og jeg bruger dem sjældent...måske man sku gøre noget ved det:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hej Maiken! har givet dig en award:-) kh Christina

  SvarSlet
 5. Anne - Tak. Ja, nederdelen er fra H&M til den nette sum af 80 kroner! Har lige plantet tre store krukker med de smukke Dahlia blomster, så nu håber jeg bare de overlever, da jeg altså ikke har særligt grønne fingre - desværre. :)

  D&D - Nemlig! Jeg satser også på at det bare så småt forsvinder, men jeg glæder mig altså til at kunne passe mine jeans igen! :)

  Malene - Til den sum skal du da bare kaste dig ud i flere nederdele. Det er så fint og sommerligt...

  Christina - Mange tak. :)

  SvarSlet